Maand: maart 2014

Met Refsweskust samen naar/ door de nacht!

De NachtZaterdag is het weer zover, onze collega’s uit Brugge organiseren opnieuw de nacht. Het belooft weer een spetterende editie te worden met optredens van de band The Crowd, die ons prachtige covers zal brengen. Daarna volgt een spetterende afterparty.

De Nacht gaat door in Zaal De Wara gelegen in de Beekstraat 3 te Waardamme. De deuren gaan open vanaf 21u. Tickets kunnen worden besteld aan 6 euro of aan de deur voor 8 euro.

Net zoals vorige jaren willen we opnieuw goed vertegenwoordigd zijn om onze collega’s te steunen, en daarom deze actie: De vriendenkring betaalt de eerste 10 mensen die zich via de website inschrijven terug. Een mooi gebaar dus.

Hopelijk zien we vele gezichten en feesten we door de nacht!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Topcars Koksijde

Marc Rommelaere kruipt in de pen

Een tijdje geleden kreeg ik een schitterend artikel met de titel ‘De supporter’ toegestuurd. In dit artikel kruipt Marc kritisch in de pen door zijn mening te geven over de wantoestanden die nog te vaak naast het veld gebeuren. Ook over het ‘anders-geaardheid’ zijn lanceert Marc een niet te misverstane boodschap. Zeker de moeite waard om te lezen dus.

Klik hier om het artikel te lezen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Vanheule Koksijde

Inschrijven scheidsrechterstoernooi

Dit jaar heeft VK Roeselare de eer om het Provinciaal voetbaltoernooi der West-Vlaamse vriendenkringen te organiseren. Inzet is de felbegeerde Wisselbeker Fernand D’Hondt die onze vriendenkring afgelopen drie jaar twee keer won. Na de beker een jaartje te moeten missen is de honger groot om deze opnieuw binnen te halen. Het toernooi wordt gespeeld op 10 mei op de terreinen van KSV Rumbeke.

Mensen die hieraan willen meedoen kunnen meer informatie (tegenstanders, uren, …) vinden door hier te klikken. Verder kunt u zich er ook inschrijven om effectief deel te nemen. Schrijf je naam met de vermelding of je al dan niet blijft eten (de VK Roeselare biedt een prachtige BBQ tegen 15 EUR/ pp aan). Belangrijk om weten: zonder scheidsrechterskaart kan je niet spelen!

Ook doen we nog een oproep aan de mensen die geen zin hebben om te ‘sjotten’. We hebben u nodig om onze voetballers naar de overwinning en felbegeerde beker te schreeuwen. Ook u kunt zich (als supporter) inschrijven en kan indien u dat wenst blijven eten. Zeker doen dus!

Inschrijven ten laatste tegen 21 april!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Rama Veurne

Londen here we come…

Eind vorig jaar trokken we met onze Vriendenkring naar Keulen, om er ten volle van de kerstsfeer te genieten. Omdat dit een groot succes was, werkten we in alle stilte aan nog iets groters en spectaculairder. Dit jaar biedt de vriendenkring in samenwerking met Manu een driedaagse trip naar….. Londen aan!

Kerst in Londen is echt iets speciaals. Nergens vind je een sfeer als in deze stad met zijn kerstversieringen, kerstmarkten en ijsbanen. Ook de winkels zien er vaak spectaculair uit, wat kerstshoppen in Londen tot een begrip maakt. De kerstperiode begint al in november en eindigt op 5 januari. Bovendien starten de Solden in Londen reeds op 26 december! Een ideale gelegenheid dus om uw kleerkast uit te breiden.

Deze prachtige driedaagse trip (26/12 tot 28/12) kunnen we u tegen een uitzonderlijke prijs aanbieden van 150 EUR per persoon (normale prijs: +- 300 EUR pp)! We blijven slapen in de Holiday Inn Regent’s Park **** in een kamer met ontbijt. Het hotel ligt op wandelafstand van Oxford en Regent Street. Bovendien is er een metrostation op slechts 100m afstand van het hotel. Een ideale ligging dus in het midden van het centrum.

Meer praktische informatie en inschrijven kunt hier of door verder te klikken op Londen 2014 bij aankomende evenementen. Inschrijven moet tegen 31/03 aangezien er slecht 30 plaatsen beschikbaar zijn. Dus haast u om te genieten van dit uitzonderlijke aanbod.


WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:


Parick Plancke Diksmuide

Daniel Provoost is goed bezig!

Na een schitterende eerste seizoenshelft met daarbijhorende punten kreeg Daniel enkele weken terug goed nieuws. Hij stijgt van 3de naar kandidaat 2e provinciale. Daniel kreeg momenteel al vele wedstrijden met assistenten, maar op zijn eerste match in tweede is het echter nog even wachten. We kijken er alvast naar uit. Daniel een dikke proficiat, door je onaflaatbaar doorzettingsvermogen heb je dit dubbel en dik verdiend.

Als klap op de vuurpijl maakte Daniel zijn debuut in 3de nationale. Koksijde speelde tegen Temse toen een assistent uitviel. Daniel sprong in, en assisteerde de scheidsrechter om zo de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

KBC Verzekeringen De Panne

Facebook
Instagram