Maand: oktober 2014

Twee (drie) nieuwe kandidaten voor Refswestkust!

Met drie waren ze, begin september, om te starten  aan de nieuwe kandidaat-scheidsrechtercursus. Jammer genoeg bleek vanaf dag één al iemand te hebben afgezegd waardoor Ollivier Vanherweghe (Koksijde) en Ludovic Vandenbussche (De Panne) met zijn tweeën starten. Na een lange en intensieve lessenreeks, slaagden beide heren vorig weekend met glans in hun examen, waardoor ze zich officieel scheidsrechter mogen noemen. Komende weken zullen ze worden begeleid door ons PSC-lid Theo Buelen en peters van de vriendenkring, zodat ze meteen ook op het veld een goede start kunnen maken. We willen beide via deze weg feliciteren, veel succes wensen in hun carrière en hopen hen dan ook veel te zien op de trainingen of activiteiten van onze mooie vriendenkring. Verder mogen ook onze lesgevers JP, Theo en Albert niet vergeten worden. Bedankt voor jullie wekenlange inzet om de nieuwe leden zo goed mogelijk te vormen!

Ondertussen bleek een derde kandidaat te zijn afgestudeerd via de hogeschool Vives, dus we heten ook Yaron Mertens van harte welkom!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

't Hof van de Hemel

 

Gouden bruiloft voor Guido Hoste

GuidoOp zondag 21 september vierden Guido Hoste en zijn echtgenote Lucienne in Veurne hun gouden bruiloft. Beiden waren afkomstig uit Nieuwkapelle en gaven elkaar het ja-woord in september 1964. Als bezige bij en self-made man wist hij zich op te werken tot een uitstekende directeur van Syntra West (het vroegere Vormingsinstituut Veurne, waar heel wat van onze oudere leden hun examen voor scheidsrechter aflegden). Nu geniet hij van zijn verdiend pensioen maar hij blijft (zoals we hem kennen) nog steeds zeer actief in bijvoorbeeld de politiek. We zijn Guido en zijn echtgenote uiterst dankbaar voor al hetgeen hij voor onze Vriendenkring (medestichter en voorzitter) betekende en hopen hem nog vaak in ons midden te zien.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Sportcentrum Koksijde

Luister mee…

Al een aantal jaar zijn de ‘oortjes’ een belangrijk communicatiesysteem in de eerste klasse. Ze zijn niet meer weg denken in onze moderne arbitrage. Heb je altijd al willen weten wat er wordt gezegd en hoe er wordt gecommuniceerd? Dan biedt deze reportage u zeker de mogelijkheid. Tijdens de wedstrijd Antwerp – Zulte Waregem werd het arbitrale trio gevolgd en kwamen deze mooie beelden tot stand. Kijk en luister mee met onze topref Bart Vertenten…

Vertenten

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Verhoest Noel

Afmeldingen tijdens het weekend

Nu velen ziek zijn is het misschien het ideale moment om dit te publiceren. Op de vorige ledenvergadering sprak Theo tijdens zijn puntjes van het PSC over het correct afmelden van een wedstrijd. Hieronder kan je alle gegevens terugvinden over welke persoon op welk tijdstip gecontacteerd moet worden. Zorg er dus steeds voor dat dit bij de juiste persoon gemeld wordt.

uren

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Westmachines

Worstenverkoop 2014

Naar jaarlijkse gewoonte houden we terug in het najaar onze traditionele worstenverkoop. Een traditie bij Refswestkust waar we ook nu weer op u steun rekenen. En zoals u hieronder zult zien, het komt u ten goede! Voor wat, hoort wat…

We bieden volgende mogelijkheden aan:

– Er is een mogelijke aankoop van worsten vanaf 5 € of een veelvoud ervan.

– Bij aankoop van 25 € hebt u de keuze tussen worsten of gehakt en komt u daarenboven gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 23 januari 2015 in Esen.

– Bij aankoop van 50 € (worsten of gehakt) komen zowel u en uw partner/ vriend gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 23 januari 2015 in Esen.

Worsten

Wat moet u doen:

Er zijn een aantal manieren hoe je uw worsten kan bestellen. U kan uw bestelling doorgeven aan Olivier zelf. Maar allicht de eenvoudigste weg om uw bestelling te plaatsen is via onze website www.refswestkust.be. Betaal vervolgens uw bestelling op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303 voor 17 november. Dit om een vlot verloop te geranderen.Belangrijke opmerking hierbij is dat enkel de betaalde bestellingen worden doorgegeven aan de slager. Uw verse worsten of gehakt worden dan voor u gereserveerd op de vergadering van maandag 1 december te Esen.

Het bestuur dankt u alvast voor uw verkoop. Het komt de vriendenkring (en dus u) ten goede. Denk maar aan de nieuwjaarsreceptie, sinterklaas voor de allerkleinsten, de bowlingavond, de maandelijkse vergaderingen, de trainingen, het eindeseizoensfeest, en zo veel meer…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Parick Plancke Diksmuide

Patrickkledij is er!

Een tijdje geleden organiseerde onze vriendenkring de Patrickactie rond de scheidsrechterskledij tegen scherpe kortingen. Voor diegene die toen een bestelling plaatsten is er goed nieuws, al de truitjes zijn goed aangekomen. Hoe kunt u deze verkrijgen:

Patrick

  • Bij het thuisadres van onze secretaris Robin
  • Bij één van onze activiteiten: training, bowling …
  • Door te laten meegeven met een lid van de vriendenkring
  • Stuur een mail naar secretaris@refswestkust.be welke optie u opteert.

Alvast veel succes in uw gloednieuwe kledij.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

De Torre

 

 

Facebook
Instagram