Maand: januari 2015

Training afgelast!

Zonet werd de beslissing genomen om onze wekelijkse training af te gelasten. Door de slechte weersconditie, staat van de velden en vele zieken leek het niet opportuun te trainen. Tot volgende week hopelijk met beter weer!

Ook Daniel en Martial stapje hoger!

Rond de jaarwisseling vertelden we dat drie van onze leden een stapje hoger mochten zetten. Ondertussen kregen onze beloften Diego en Timon hun eerste match in 4de provinciale onder het toeziend oog van hun coach. Beiden brachten het er naar verluid zeer goed van af.

Maar er is nog meer goed nieuws, ook Daniel Provoost die het seizoen aanvatte als kandidaat 2de provinciale mag zich nu na een eerste goede seizoenshelft vast scheidsrechter in 2de provinciale noemen. Ook  Martial Clabau, die vorig seizoen nipt uit vierde viel, mag zijn stekje na enkele zeer goede nazichten terug innemen. Martial moet echter wel slagen voor de testen in februari, we duimen alvast! Proficiat aan beiden en veel succes!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Grand Cafe

Opnieuw afgelastingen

Nationaal:

  • Pro League:

    De wedstrijden van U8 tem U10 van zondag 18 januari 2015 worden afgelast. De wedstrijden van de Beloften van de Jupiler Pro League van maandag 19 januari 2015 blijven voorlopig behouden, wij nemen hierover een definitieve beslissing tegen uiterlijk maandag 19 januari 2015 : 12 uur.

  • Afdelingen 2e, 3e en 4e:

    Algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de nationale reserven . Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

  • Jeugd elite 2 en interprovinciale jeugd:

    algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke duels. Vriendenmatchen op kunstgras worden wel toegestaan.

  • BeNe League en Dames Nationaal:

    algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Vriendenmatchen van kunstgras zijn toegestaan. Voor kampioenschapswedstrijden beslist de scheidsrechter ter plaatse..

Provinciaal:

  • West-Vlaanderen:

    algemene afgelasting van reserven en jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal. Toernooien in zaal mogen doorgaan, net als vriendenmatchen op kunstgras.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Theo

Een flinke dochter voor Nicky en Sarah

Eind vorige week bereikte er vreugdevol nieuws onze vriendenkring. Nicky en Sarah werden voor de tweede maal ouder, ditmaal van een flinke dochter Luna. Ondanks een drietal weken te vroege bevalling stellen Luna en mama Sarah het goed. Luna meet 48 cm en weegt 2kg 675. Namens REFSWESTKUST wensen wij Sarah, Nicky en zoontje Mathis een dikke proficiat!

10155607_10205025430109421_530753098731147150_n

Afgelastingen!

Nationaal:

  • Pro League:

    algemene afgelasting van alle competitieduels en vriendschappelijke duels van de elitejeugd. De competitiewedstrijden worden op 11 april 2015 gespeeld. De vriendschappelijke duels op kunstgras worden wel toegestaan.

  • Afdelingen 2e, 3e en 4e:

    algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de beloften D2 en nationale reserven. Vriendenmatchen op kunstgras worden wel toegestaan.

  • Jeugd elite 2 en interprovinciale jeugd:

    algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke duels. Vriendenmatchen op kunstgras worden wel toegestaan.

  • BeNe League en Dames Nationaal:

    algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Vriendenmatchen van kunstgras zijn toegestaan.

Provinciaal:

  • West-Vlaanderen:

    algemene afgelasting van reserven en jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal. Toernooien in zaal mogen doorgaan, net als vriendenmatchen op kunstgras.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Theo

Nieuwjaarswensen

Tijdens deze speciale periode maken heel wat mensen hun gelukwensen aan elkaar over. Ook wij willen deze traditie niet doorbreken. In deze Nieuwjaarsweek kunt u hier elke dag de gelukwensen lezen van achtereenvolgens Guido Hoste, Luc Coulier en ten slotte Dirk Vanhoutte. Voorzitter Bart houdt zijn woorden nog even geheim tot op de receptie. We wensen al deze schrijvers te bedanken voor hun prachtig schrijven en wensen de lezers veel leesgenot.

De derde en laatste gelukwensen zijn geschreven door onze erevoorzitter Dirk, momenteel actief als fysical trainer binnen ons nationaal scheidsrechterskorps. Klik hier om zijn nieuwjaarswensen ‘Vrienschap is….’ in te kijken

Vele groeten
Erevoorzitter Dirk Vanhoutte

 

Facebook
Instagram