Maand: maart 2015

Robin even international!

Even wat nieuws van ons nationaal scheidsrechterskorps, ook voor hen nadert stilaan het einde van het seizoen en is het afwachten tot wanneer de punten en evaluaties worden bekend gemaakt. Dit gebeurt in de maand mei. Edwin blijft jammer genoeg tot het einde van het seizoen langs de kant met een vervelende blessure, maar revalideert volop om volgend seizoen er weer een lap op te geven.

Robin draait een degelijk seizoen in vierde en ziet dit deze week beloont met een mooie internationale aanduiding. Komende woensdag mag hij met een team afzakken naar Tubeke om de wedstrijd tussen Turkije – Noord-Ierland in goede banen te leiden. Bij deze wedstrijd zal er ook gebruik gemaakt worden van de zogenaamde ‘oortjes’. Het wordt zeker en vast een schitterend ervaring, eentje om nooit te vergeten!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Mattrass

Rode Duivels op zaterdag.

Vele konden, met het vernieuwde systeem geen tickets bemachtigen voor de wedstrijd tegen Cyprus komende zaterdag. Voor de mensen die toch een ticket hebben en graag afzakken naar Brussel, onderstaand de regeling.

Vertrekplaats: Carpoolparking afrit Nieuwpoort om 18u30
Opmerking: Onze voorzitter rijdt, gelieve hem vooraf nog te contacteren indien je meegaat. De kosten blijven 10EUR.

Veel plezier!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

maeckelbergh

Een weekend vol debuutmatchen!

Eerder berichtten we u over de promotie van Chris Marey. Hij werd net na de jaarwisseling KE1, maar moest eerst fysisch slagen. Dit deed hij met glans en dit weekend staat zijn eerste wedstrijd gepland in 1ste provinciale, en niet meteen de gemakkelijkste, Langemark – Westkapelle. Hij wordt bijgestaan door twee zeer ervaren assistenten. We twijfelen er niet aan dat Chris de wedstrijd tot een goed einde zal brengen, en wensen hem veel succes!

Ook voor onze twee jongeren die in cursus 5 zitten, gaat het snel. Enkele weken geleden kregen Diego en Timon hun eerste wedstrijd in 4de provinciale.  Hun debuut was meer dan geslaagd te noemen, en na enkele zeer goede wedstrijden daarna, krijgen ze dit weekend hun ‘maidenmatch’ in 3e provinciale. Diego leidt Ichtegem – Beselare, Timon Snaaskerke – Oedelgem. Ook hen wensen we veel succes, blijf met de voeten op de grond en blijf hard werken. We kijken er naar uit om al de verhalen  over hun debuutmatchen te horen tijdens een van onze trainingen of activiteiten.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Brood en banket

 

Spaghettiavond na de training

Volgende week een ‘specialleke’ na de training. We gaan met zijn allen een spaghetti eten in de cafetaria van het ‘Hoge Blekker’zwembad van Koksijde, die tevens ook een sponsor is. De kost bedraagt ongeveer 10 euro en… à volonté. Inschrijven voor de spaghetti nadien is noodzakelijk voor maandagavond 16 maart, dit op onze website onder dit bericht bij reacties. Voor mensen die niet kunnen trainen, niet altijd kunnen komen of net willen beginnen met trainen is dit dus de ideale gelegenheid.

Wenst u ook na de training een snackje te eten, schrijf dan vliegensvlug in. Niet ingeschreven = geen spaghetti! Tot dan!

WE DANKEN ONZE SPONSORS VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Blekkerbad

Paastoernooi Diksmuide

Nu het einde van het seizoen nadert, komen stillaan ook de toernooien eraan. Zoals elk jaar fluiten de jeugdscheidsrechters van onze Vriendenkring diverse tornooien. Ons verantwoordelijk bestuurslid Franky Deprez is dringend op zoek naar scheidsrechters die zich willen engageren en onze Vriendenkring willen steunen door een paar wedstrijden te fluiten.

Toernooi Diksmuide:

Op zaterdag 04/04 worden 4 scheidsrechters gezocht.

Bent u geïntresseerd om op bovenstaand toernooi enkele wedstrijden te fluiten? Schrijf u dan vliegensvlug in op onze website, via reacties. Zeker voor de jonge gasten de moeite waard om extra ervaring op te doen!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Casteleyn

De nacht

Op zaterdag 14 maart 2015 organiseert de Vriendenkring der Brugse Scheidsrechters (KVBS) De Nacht.Jaarlijks mogen we heel wat scheidsrechters uit alle hoeken van de provincie verwelkomen.We nodigen je dan ook graag uit om er samen met ons en de vele collega’s een topavond van te maken!

De Nacht start dit jaar voor het eerst met een heus ribbetjesfestijn à volonté. De coverband The Unusual Suspects trakteert je vanaf 21u op een ambiancevolle live-set. Nadien neemt Dj Mike van Dj’s On The Road ons op sleeptouw voor een spetterende afterparty, met voor ieder wat wils!

Kortom, wil je met vrienden en collega’s een schitterende avond beleven, mis dit dan zeker niet! De eetformule (toegang + ribbetjes à volonté) word je aangeboden voor de scherpe prijs van € 15/pp. Inschrijven voor deze niet te versmaden eetformule kan tot en met 6 maart via http://kvbs.be/. Er zijn ook tickets voor de avond zonder eten te verkrijgen: VVK € 7 en ADD € 10. Meer info te vinden via Facebook

Onze VK biedt jullie ook een prachtige korting aan, voor de eerste 5 mensen die naar de nacht gaan, krijgen hun toegangsticket integraal teruggestort! Een extra reden om te gaan dus!

de nacht

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Vereenooghe

 

Facebook
Instagram