Maand: augustus 2015

Spelregels jeugd gevisualiseerd!

Door al de veranderingen in de jeugd is het soms moeilijk om de bomen door het bos nog te zien: van 2 tegen 2 tot 11 tegen 11, van 60 tot 90 minuten over 2, 3 of vier helften enz. Om toch wat duidelijkheid te scheppen heeft de KBVB onderstaand overzicht (klik op foto) gemaakt.

Een overzicht van de belangrijkste spelregels voor de jeugd tijdens het seizoen 2015-2016, voor iedereen die in het jeugdvoetbal actief is: spelers, ouders, trainers, afgevaardigden, scheidsrechters, supporters, … Je vindt er ook een opsomming van de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige seizoen.

Knipsel

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Uitslag pronostiek

Op onze openingsvergadering hoorde je het allicht al, de winnaars van pronostiek 5, 6 en de einduitslag. Proficiat aan de winnaars, zij kregen allen een fles wijn of één van de waardebonnen van onze sponsors. Onderaan kan je voor de volledigheid nog eens het volledige klassement inkijken. Ook dit jaar loont het weer de moeite om mee te doen, aangezien het ‘prijzengeld’ bijna verdubbeld. Vanaf heden is er onder activiteiten een link waar je alles kunt terugvinden over de pronostiek, zeker het bekijken waard! Veel succes!

Uitslag prono 5
Uitslag prono 6

Einduitslag

Robin fluit eerste match in 3e nationale!

Voor de zomerpauze verscheen er al op onze website dat een heel aantal (jonge) elementen een stapje hoger mochten zetten. Onze secretaris was er één van, na een verblijf van twee jaar in ‘bevordering’ promoveerde hij eind vorig seizoen naar derde klasse. Morgen wordt daar de competitie op gang getrapt, en wat blijkt, hij maakt er meteen zijn debuut, met de wedstrijd Torhout KM – O. Brakel. Robin wordt op de ‘Velodroom’ bijgestaan door Dhr. Snoeck en Dhr. D’haene. We wensen hen een feilloos debuut en veel succes toe!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Sportkorting mutualiteit

De deadline voor het betalen van de lidgeld 2015-2016 zit er op. De mensen die hun lidgeld al hebben betaald kunnen dit volledig of deels teruggestort krijgen via hun ziekenfonds. Hoe kunt u dit doen? Bovenaan de balk ziet u het tabblad documenten, hier kunt u  de verschillende links van de desbetreffende formulieren per mutualiteit terugvinden. Door te klikken op de mutualiteit waar je bent aangesloten opent er een nieuw venster waarin het formulier zichtbaar is. Deze kan je dan bewaren op je computer of rechtstreeks printen om het in te vullen.

Dit kunt u afgeven op één van onze volgende trainingen of activiteiten aan onze secretaris die dit zo snel mogelijk voor u zal invullen. Doen dus!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Advertentie 1

Theo B. nodigt uit en uw partner uit…

Volgende week woensdag nodigt Theo (en Paula) u en uw partner uit! Op de wekelijkse training(05.08) in Veurne zal hij de catering verzorgen met zijn overheerlijke, zelfgemaakte Limoncello en hapjes. Wie erbij wil zijn, kom zeker af! Ook voor mensen die dit jaar nog niet kwamen is dit een leuk initiatief om de conditie te verbeteren in functie van de testen of wedstrijden, dit gekoppeld aan een leuke après-training. Bedankt Theo!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Facebook
Instagram