Maand: september 2015

Komende activiteiten

Zopas werd onze activiteitenkalender geüpdatet, benieuwd wat er de komende weken/ maanden gepland staat? Ga dan vliegensvlug naar activiteiten bovenaan onze pagina of klik hier. Schrijf zeker de data al in jullie agenda. Alvast tot vanavond!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSORS VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

DeBrabandere

 

Ledenvergadering op 28/09

Zoals u al eerder kon lezen op onze website hebben we op maandag 28 september onze eerste echte ledenvergadering in De Kroon (Esen) om 20u. Er zijn drie redenen waarom u zeker zou moeten komen.

Reden 1

Onze eerste vergadering is traditiegetrouw onze statutaire vergadering. Dit houdt in dat er info wordt gegeven over de vriendenkring, het bestuur, de financiële zaken…

Daarnaast wordt er iedere vergadering gezorgd voor een boeiende gastspreker. Ditmaal is het opnieuw een topper. Tim Pots komt ons allicht heel wat meer vertellen over zijn schitterende carrière tot nu toe.

naamloos

Reden 2

Voor de mensen die hun scheidsrechterskaart niet konden afhalen op de provinciale vergadering biedt de vriendenkring op de ledenvergadering een unieke kans. Je kan deze afhalen maar daarvoor moet je wel binnen de volgende twee voorwaarden vallen:

• Aanwezig zijn op de vergadering
• Lidgeld moet betaald zijn

Plaats hiervoor een reactie tegen ten laatste 25/09 om 16u, op dit bericht. Aanvragen nadien kunnen niet gegarandeerd worden.

Reden 3

Er worden twee mensen geëerd, namelijk Luc Vanthournout en JP Vercruysse. Zij worden in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet voor onze vriendenkring.

U ziet het een druk maar mooi programma.
We verwachten u zo talrijk mogelijk.
Tot dan

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Roma

Cursus ‘Word scheidsrechter’ gestart!

Vandaag ging de volledig vernieuwde cursus ‘Word Scheidsrechter’ van start. Deze nieuwe cursus kende zijn start in Ieper, waar Dhr. Vandenbroucke instaat voor het lesgeven. De cursus bestaat uit drie luiken, twee theoretische sessies en één praktische sessie. Na nieuwjaar krijgen we dan hetzelfde concept maar georganiseerd in onze eigen VK.

Voor onze vriendenkring zetten zes nieuwe kandidaten hun eerste stappen in scheidsrechterswereld, onze secretaris schoot volgende foto:

IMG_0127

Van links naar rechts: Bram Buyle, Rob Jonckheere, Milan Denys, Henk Heindryckx, Maxim Beauprez en Jens Vercruyce.

We wensen allen heel veel succes en hopen hen vlug te verwelkomen op één van onze trainingen of activiteiten.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Mylle

Carl geopereerd!

Maandag laatsleden werd ons Refswestkust-lid en assistent ref, de onfortuinlijke Carl Degareve geopereerd aan de knie. Een sneetje om de meniscus weg te halen. Zo werd eerst gedacht !Maar finaal werd het een flinke knauw daar ook het kraakbeen moest gekuist worden om zo een zenuw vrij te maken. Na een dagje krukken is Carl al volop aan zijn revalidatie begonnen. Kiné,wandelen, fietsen, … moeten Carl terug in de arbitrage brengen binnen een 4-tal weken. We duimen met zijn allen voor een snelle terugkeer naar de lijn.

Carl Degraeve

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Timon en Sam debuteerden!

Zondag laatstleden floot Timon Hillewaere (17 jaar) zijn eerste wedstrijd in 2e provinciale. Geflankeerd door ons refswestkust lid Wouter Goderis en de ervaren Christophe Dhont. Met WS Oudenburg – SK Spermalie stond meteen een mooie derby op het programma. Onder het toeziend oog van PSC coach Luc Devisch en de kritische blik van voorzitter én VK peter Bart Teerlynck bracht Timon de wedstrijd tot een goed einde.  4-2 werd de eindstand en met amper 3 geeltjes en enkele verbale tussenkomsten hield Timon de wedstrijd goed onder controle.  Dat er natuurlijk nog werkpuntjes zijn en dat het fysisch nog beter moet beseft Timon ook zelf wel.  Maar al bij al een zeer geslaagd debuut in 2e provinciale. Doe zo voort Timon en goed trainen en luisteren naar de raadgevingen!

Ook voor Sam Decroo was het dit weekend zijn binnenkomen in een hogere reeks en dit als AR.in 1e provinciale.  Met Oostkamp – Otegem kregen we beide promovendi en het voelde dan ook aan als een topper in 2e povinciale, vertelde Sam.  De échte test moet dus nog komen !

Knipsel

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Goens

Quiz Luc Matthys

Op vrijdagavond 25 september vindt opnieuw de jaarlijkse spelregel – en sportquiz plaats. Dit wordt ondertussen al voor de 8ste keer georganiseerd door vriendenkring Tielt. Plaats van afspraak is Club77 in Schuiverskapelle.

QUIZ LM

Net zoals vorig jaar zal er gespeeld worden met ploegen van 3 deelnemers. Naast spelregels komen vele sportvragen aan bod, 2015 was uiteraard een ‘vragenrijk’ sportjaar. Hebt u zin om mee te quizzen en de eer van onze vriendenkring te verdedigen, schrijf u dan zeker in via onze website (via aankomende evenementen)  of secretaris Robin.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Facebook
Instagram