Maand: oktober 2015

Worstenverkoop 2015

Naar jaarlijkse gewoonte houden we terug in het najaar onze traditionele worstenverkoop. Een traditie bij Refswestkust waar we ook nu weer op u steun rekenen. En zoals u hieronder zult zien, het komt u ten goede! Voor wat, hoort wat…

We bieden volgende mogelijkheden aan:

– Er is een mogelijke aankoop van worsten vanaf 5 € of een veelvoud ervan.

– Bij aankoop van 25 € hebt u de keuze tussen worsten of gehakt en komt u daarenboven gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 22 januari 2016 in Koksijde (’t Oud Schooltje).

– Bij aankoop van 50 € (worsten of gehakt) komen zowel u en uw partner/ vriend gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 22 januari 2016 in Koksijde (’t Oud Schooltje).

Worsten

Wat moet u doen:

Er zijn een aantal manieren hoe je uw worsten kan bestellen. U kan uw bestelling doorgeven aan Olivier zelf. Maar allicht de eenvoudigste weg om uw bestelling te plaatsen is via onze website www.refswestkust.be. Betaal vervolgens uw bestelling op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303 voor  20 november. Dit om een vlot verloop te geranderen.Belangrijke opmerking hierbij is dat enkel de betaalde bestellingen worden doorgegeven aan de slager. Uw verse worsten of gehakt worden dan voor u gereserveerd op de vergadering van maandag 30 november te Esen.

Het bestuur dankt u alvast voor uw verkoop. Het komt de vriendenkring (en dus u) ten goede. Denk maar aan de nieuwjaarsreceptie, sinterklaas voor de allerkleinsten, de bowlingavond, de maandelijkse vergaderingen, de trainingen, het eindeseizoensfeest, en zo veel meer…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Parick Plancke Diksmuide

Korte nieuwsflash

Training volgende week zal gebeuren op het veld van KSV Diksmuide. Luc Tandt nodigt ons uit voor zijn verjaardag. Afspraak om 19u15 in de kleedkamer onder de tribune, start om 19u30. Tot dan!

Inschrijven via E-kickoff op 26 oktober (12u) voor België – Italië en 28 oktober (12u) voor België- Spanje.

Inschrijven voor de bowling kan nog steeds bij aankomende evenementen

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

London

Ronny Callewaert kruipt in de pen…

Enkele dagen geleden ontvingen van Dhr. Callewaert, Referee observer binnen het departement arbitrage WVL een mooi artikel. “Weer of geen weer? Doet-ie het of doet-ie het niet”, is de titel van dit mooi schrijfsel. Absoluut de moeite waard om het tijdens deze donkere, regenachtige dagen zeker en vast eens door te nemen. Veel leesplezier

Klik hier voor het artikel.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

't Valentientje

 

Inschrijven voor bowling start nu!

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de bowling die doorgaat op onze vertrouwde locatie, de Bowl Inn in Adinkerke en dit op 06 november. Dit jaar stunt Refswestkust…. Benieuwd? Ga naar aankomende evenementen voor meer info en inschrijvingen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Dewekon

Nieuwe voorzitter voor VK Ieper

Een tijdje terug kregen we deze mail van onze buren uit Ieper en Poperinge. Bij deze willen we jullie op de hoogte stellen van de bestuurswissel binnen de Koninklijke Vriendenkring van Scheidsrechters Ieper- Poperinge en Omliggende. Patrick Sohier besloot om na jarenlange trouwe inzet een stap opzij te zetten als voorzitter. Thijs Morlion werd aangesteld als nieuwe voorzitter voor de vriendenkring.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

de groene hoek

Korte nieuwsflash

Zaterdag legden onze kandidaten hun examen allen met succes af, ze mogen zich dus nu officieel scheidsrechter noemen. Binnen een tweetal weken mogen ze hun eerste wedstrijd fluiten. Onze VK telt vijf nieuwe kandidaten, één iemand haakte dus af. Proficiat aan allen en veel succes!

Bij de rubriek pronostiek kan je een kleine rechtzetting vinden met betrekking tot de uitslag van pronostiek 1, Dries V is nu wel in de stand terug te vinden. Momenteel worden de gegevens van pronostiek 2 verwerkt, de uitslag zal je op onze website kunnen terugvinden.

Inschrijven voor België – Israël kan nu bij aankomende evenementen!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Facebook
Instagram