Maand: januari 2016

STAND, UITSLAG EN PRONOSTIEK 5 BESCHIKBAAR

Vorige week zagen de aanwezige leden en “facteur Mieltje” dat de nieuwjaarsreceptie meer dan geslaagd was, met dank aan Franky Deprez die ons een heerlijke traiteur aan de man bracht.

Onze quiz-master Chris gaf ons ook allen de mogelijkheid om deel te nemen aan pronostiek 5. Wie echter niet aanwezig kon zijn op de nieuwjaarsreceptie, kan de pronostiek nog invullen op volgende manieren:

  • digitaal via onze website (zie hiernaast rechts)
  • uw pronostiek invullen, opslaan als een nieuw document en doorsturen naar pronostiek@refswestkust.be

Een invulformulier vindt u door te klikken op volgende bijlage. pronostiek 5 -2015-2016

De uitslag van pronostiek 4 vind je hier. Uitslag pronostiek 4

De stand na 4 speeldagen is de volgende. Klassement na 4 speeldagen

Dank aan alle deelnemers, en proficiat aan de winnaars.

WE DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

Verdi

Rouwbericht Dhr. Deslypere

Deze week kregen we via het secretariaat slecht nieuws. Dhr Stany  Deslypere kwam vorige week donderdag te overlijden. Hij werd 86. Dhr. Deslypere had een groot palmares binnen het Belgische voetbal. Zijn rouwbrief kan je, door hier te klikken, terugvinden.

Danny Declerck debuteerde in 4de provinciale

Traditioneel worden tijdens de eindejaarsperiode cadeautjes uitgewisseld en zo ook in onze favoriete hobby. Dit jaar viel Danny Declerck in de prijzen. Danny traint iedere week vlot mee met de vriendenkring en ziet nu z’n inzet beloond worden. Gisteren floot hij z’n eerste match in ‘klimmen en dalen’,en kreeg hij onmiddellijk een kraker van jewelste op z’n bord. Danny werd aangeduid om de wedstrijd tussen FC Westouter en FC Houthem in goede banen te leiden.

En wat bleek…. Danny bracht het er heel goed van af. Na een zeer lastige eerste wedstrijdhelft en wat kleine tips van coach Dhr. W. Rommelaere liep de tweede helft van een leien dakje. Met een postief gevoel dus, naar de tweede match. We feliciteren Danny en gunnen hem nog een lange, mooie carrière in de provinciale voetbalreeksen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Tuinmachines

Nog meer blessureleed

Nog meer slecht nieuws uit de ziekenboeg. Naast de langdurig gekwetsten Carl Degraeve en Olivier Gilis staat nu ook Bjorn Callebout een tijdje aan de kant. Bjorn liep een spierscheur van 8 cm. In z’n dijbeen op tijdens een partijtje zaalvoetbal met collega’s. Na de eerste onderzoeken zou hij 2 tot 3 maanden buiten strijd zijn. Bjorn start deze week met z’n revalidatie en wil zo hard mogelijk werken zodat hij dit seizoen toch nog enkele matchen kan doen.We wensen Bjorn veel beterschap en hopen hem snel terug op de velden te zien!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

KBC Verzekeringen De Panne

Nieuwjaarswensen Marc Rommelaere

Ondertussen ligt Nieuwjaar een tijdje achter ons en zijn alle brieven en wensen gelezen en verstuurd. Maar we wilden nog even stilstaan bij volgende brief. Zoals jaarlijks kregen we ook de nieuwjaarsbrief van onze Diaken Marc Rommelaere, Proost van ons West-Vlaamse voetbal, toegestuurd.  Klik hier om de terug-en vooruitblik 2015-2016, in te kijken. We wensen u veel leesgenot.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

't Hof van de Hemel

Slecht nieuws uit de ziekenboeg

Slecht nieuws uit de Refswestkust ziekenboeg! Ons trouw lid Carl Degraeve moest eerder dit seizoen aan z’n knie geopereerd worden. Daar zag men dat, na verloop van tijd, zijn been hoogstwaarschijnlijk naar buiten zou groeien. Om dit te beletten moest er een prothese geplaatst worden. Maar wegens een zware ontsteking in de knie, kon dit niet doorgaan. Ondertussen werd z’n knie al gekuist en gespoeld en moet hij in het ziekenhuis blijven voor antibiotica. De ingreep werd uitgevoerd in Ieper en daar verblijft Carl nog enkele dagen! We wensen Carl enorm veel beterschap en hopen hem snel terug op de velden te zien!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Sportcentrum Koksijde

Facebook
Instagram