Het seizoen nadert in alle reeksen z’n ontknoping…Bijna alle kampioenen zijn  gekend,de champagnekurken knallen meer dan ooit in het rond. Er rest ons nog maar 1 vraag: wie kroont er zich tot beste West-Vlaamse voetbalploeg onder de scheidsrechters? Op die vraag kennen we op zaterdag 21 meihet antwoord. Onze collega’s uit Oostende staan die dag in voor de organisatie van de jaarlijkse finaledag uiteraard mag Refswestkust als recordhouder in het aantal zeges niet ontbreken. Sinds de invoering van het 7*7 tornooi in 2009 haalden we al 4 keer de finale,waarvan we er 3 wonnen! Refswestkust trekt met gezonde ambitie richting Oostende met een mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Bij deze nodigen we u dan ook graag uit om te komen,supporteren voor onze jongens en hun naar de overwinning te schreeuwen. Van al dat gesupporter krijgt een mens al eens honger,en daarom is er ’s middags de mogelijkheid om deel te nemen aan een lekkere barbecue! Voor slechts 12€ krijgt u 3 stukken vlees,brood,aardappel-en pastasalade,sauzen en 1 consumptie.

Inschrijven voor al dit lekkers kan tot en met 13 mei en dit bij voorzitter Bart (voorzitter@refswestkust.be of sms 0478 88 03 92 of bel 0478 88 03 92)

De vriendenkring van Oostende heeft kosten noch moeite gespaard om er een onvergetelijke dag van te maken,dus zeker een bezoekje waard! Vanaf 14u kunnen de jongsten onder ons zich zelf uitleven in een heus kinderspeeldorp! Dit alles gaat door in het welgekende sportpark “De Schorre” te Oostende.Refswestkust speelt z’n eerste wedstrijd om 10u. (vs Gistel) en sluit het tornooi hopelijk al winnend af om 17u. i

We hopen u dan ook talrijk te mogen verwelkomen op zaterdag 21 mei in Oostende!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJSKE STEUN