4 leden promoveren na de winterstop

De PSC West-Vlaanderen kwam op vrijdag 9 december samen, en daar werden de verslagen van de eerste ronde overlopen. Ruim 20 West-Vlaamse scheidsrechters kenden een schitterende eerste ronde, en mogen met fierheid zeggen dat ze na de winterstop promoveren!
Onder deze scheidsrechters zijn er vier van onze Vriendenkring, dus Refswestkust is enorm dankbaar dat volgende leden een trapje hoger op de ladder van “klimmen en dalen” terecht komen. Enkel hun eigen inzet ligt daar natuurlijk voor aan de basis. Een overzicht van hoog naar lager:

Ons Diksmuids lid Kurt Notredame kende schitterende nazichten waarbij telkens “code 3” werd gegeven. Dat betekent dus dat Kurt een trapje hoger mag. Hij was aan het begin van dit seizoen vast actief in derde provinciale, en mag dus na de jaarwisseling zijn kans wagen in 2de provinciale. Kurt wordt dus kandidaat 2de provinciale (KE2). Een dikke proficiat Kurt! Wat je volgens sommigen en volgens jezelf eigenlijk al aan het eind van vorig seizoen verdiende, wordt nu toch mooi beloond! Sterke prestatie!

Chris Marey startte het seizoen als kandidaat 3e provinciale. Na een fantastische coaching van PSC-opleider Fernand Verstraete had Chris aan slechts één nazicht genoeg om op te klimmen naar vast derde provinciale (F3). Proficiat Chris!

De verrassing van onze Vriendenkring is zeker Franky Deprez. Na lange tijd sukkelen met die vervloekte kwetsuur startte Franky opnieuw aan het begin van dit seizoen als kandidaat 4de provinciale. Het liep van een leien dakje, want onze Franky mag al direct twee stappen omhoog. Vast vierde provinciale slaat hij over, want ons nieuw bestuurslid wordt al meteen kandidaat derde provinciale (KF3). Prachtige prestatie die een dikke felicitatie verdient.

Als vierde promoveert ons jeugdig element en student Sam Decroo. Sam zit al een tijdje bij de jeugd, maar mocht aan het begin van dit voetbalseizoen eindelijk zijn kans wagen in de beloftencursus Cursus 5. Dit ging prima en deze cursus kent een bijzondere sterke lichting. Sam behoort ook tot de sterksten en start na nieuwjaar in 4de provinciale. Hij komt dus voor het eerste terecht in “klimmen en dalen”, waar gevoetbald wordt voor de centen… Proficiat Sam met deze sterke stunt, en bij deze wensen wij u een prachtige carrière toe in “klimmen en dalen”.

Tot slot melden wij ook nog dat onze trots en kandidaat-hogere afdeling Robin Lefever op de zitting van 9 december ook te horen kreeg dat hij nog steeds bij de kandidaten voor nationale behoort. Met vijf zijn ze nog altijd in de running om de stap naar nationale te plaatsen. Niemand valt dus af. Het verschil tussen de eerste en de laatste bedroeg dan ook slechts 0,6 punten. Hoeveel scheidsrechters promoveren is tot nu toe onbekend. Het hangt dus volledig van Robin zelf af of hij daartoe zal behoren. Refswestkust ziet een nieuwe feestje alvast wel zitten…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Vanheule Koksijde

8 Reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  18/12/2011 op 21:46

  Kurt, Chris, Franky en Sam van harte proficiat met jullie promotie.
  Doe zo verder!

  Groetjes, Martial.

 2. Knockaert Daniel

  19/12/2011 op 10:00

  Kurt, Chris,Franky en Sam,

  gefeliciteerd met deze promotie halfweg het voetbalseizoen.
  We duimen verder voor goede resultaten op het einde van dit seizoen.

  Veel succes,
  Daniel

 3. prachtprestatie van allen. Nu doorzetten en met ietwat geluk wordt dit een mooi seizoen.
  Nogmaals proficiat.
  Roland

 4. Kurt Notredame

  19/12/2011 op 15:58

  proficiat aan de collega refs en bedankt aan de ganse vriendenkring voor de steun!

  grts Kurt

 5. Olivier Gilis

  19/12/2011 op 16:52

  Proficiat aan alle promovendi en veel succes gewenst!!

 6. Teerlynck Bart

  19/12/2011 op 18:57

  Trotse voorzitter 🙂

 7. Hallo
  Een dikke, dikke proficiat!!!!!!! Doe zo voort en zie niet om!!!
  GOOD LUCK and ALL THE BEST
  Erevoorzitter
  Dirk Vanhoutte

 8. guido hoste

  26/12/2011 op 11:26

  Beste Voorzitter – leden bestuur en leden algemene vergadering
  Ik begin al wat meer naar mijn computer kijken en dit is één van de mooiste kerstgeschenken die men als ex-scheidsrechter mag krijgen promovering en bevestiging van nieuwe collega’s . Besef echter dat bij iedere promovering of bevestiging er nog een grotere noodzaak is aan een sterke en begeleidende vriendenkring want, daar sta je nooit alleen en is er zeker (het zou niet mogen) afgunst.
  Mijn zeer oprechte gelukwensen en blijf U verder inzetten zo kun je jezelf maar sterker en gelukkiger maken in je hobby je gezin je vriendenkring enz.

  vanwege nog een ere-voorzitter
  guido hoste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram