Een maandje rust op www.refswestkust.be

Op enkele wedstrijden na zit het seizoen 2009-2010 er volledig op. Net als vorige jaren was uw Refswestkust-website opnieuw bijzonder up-to-date. Wekelijks verschenen meerdere berichten, die zelfs door vele scheidsrechters van buiten het Refswestkust-grondgebied werden gelezen. Het doet me dan ook bijzonder plezier dat ik ook dit seizoen vele keren mocht horen dat we opnieuw één van de betere websites hebben onder de verschillende Vriendenkringen.
Zaterdag jl. hebben we het seizoenseinde gevierd met onze collega’s uit Gistel. Zoals bijna altijd hadden de afwezigen ongelijk, want het was een mooi en leuk feest. De vele foto’s die werden getrokken kunt u hier bekijken ergens in de maand juli (na uitwisseling met Gistel).
Ook deze website en de webmaster verdienen de rust die elke scheidsrechter verdient, en vanaf 1 juli staan we hier graag terug met wekelijks vele berichten. Tot 1 juli!!!
NB: Enkel op 31 mei verschijnen nog de jarigen van de maand juni. Indien een heel dringend bericht nodig zou zijn, verschijnt deze wel in de maand juni.

3 Reacties

 1. Goeie vankantie webmaster! 😉

 2. Hallo webmasters Niek en Manu,

  Bedankt voor een jaar lang (allé 11 maand) bijzonder actief te zijn op onze web. En inderdaad, ook als voorzitter, krijg ik heel wat positieve reacties op on www. refswestkust.be.
  Geniet dus maar van – de door het bestuur SVDVW vzw – aangeboden reis naar Bali.
  Enkel het aanbod telt, de factuur is voor de betrokkenen.

  Misschien een kleine kleur-aanpassing van de heading voor volgend seizoen.
  Daar blauw-zwart niet meer zo populair is, misschien de heading in de refswestkust kleuren geel-zwart doen. Of als je wilt mee gaan met de mode, is paars-wit niet alleen in het voetbal, maar ook in de kleding heel up-to-date.

  Ook heel wat schilders verkopen heel wat paarsgetinte verven. Naar verluid heeft zelfs Nicky Masschi (boven zijn blauw-zwarte grondverf), zijn living in paars-witte ‘boven’verf geschilderd. Heel modieus naar het schijnt.

  Dus zoals mijn secretaris ga ik er dus ook maar een maandje tussen uit.

  Tot op de eerstvolgende training, de eerste woensdag van juli 2010.

  Ciaaoooo

 3. geniet er met volle teugen van,jullie hebben het echt verdient

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram