Kurt Notredame morgen scheidsrechter 2e provinciale

Na Franky Deprez (3e provinciale) en Sam Decroo (4e provinciale) vorige week, mag ons Diksmuids lid Kurt Notredame morgen zijn debuut maken in 2e provinciale. Hij kende een perfect eerste seizoensdeel met tal van mooie aanduidingen en zeer goede nazichten in 3e provinciale, en een verdiende promotie kon met Nieuwjaar dan ook niet uitblijven. Kurt moest enkele weken op zijn honger blijven zitten, en afwachten of hij de fysieke testen 2e provinciale met succes zou afleggen. Daarbij kende hij ook maar geen enkel probleem en kon de eerste aanduiding 2e provinciale gebeuren.

Morgen is het dan eindelijk zover en fluit Kurt Notredame voor het eerst een competitiewedstrijd in “klimmen en dalen” met assistenten. Altijd iets speciaal, als u het mij vraag… Hij heeft alvast twee ervaren collega’s mee, dus op hun kennis kan Kurt zeker rekenen!

Veel succes Kurt! De vriendenkring is bijzonder trots en dat het een mooi begin mag zijn van een schitterende carrière van wedstrijden met assistenten! Geniet vooral ervan!

ZO 26/02 15:00 II PROV. B OL. LEDEGEM(04263) – K. FC LENDELEDE SPORT(04827)
REF:NOTREDAME KURT(8)
AR1:VERHELLE VINCENT(3)
AR2:DHONDT FERNAND(8)

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

4 reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  25/02/2012 op 09:03

  Kurt,

  Veel succes met u wedstrijd. Wij duimen alvast voor een goed begin van een mooie carriëre met assistenten.

  Groetjes, Martial.

 2. Veel geluk en voldoening toegewenst Kurt.
  Roland

 3. En….. Is ’t gelukt? Ik had normaal gezien vrijdagavond FC Poperinge-Lendelede (beloften), maar door dit spijtig accident werd mijn match uitgesteld 🙁

 4. Teerlynck Bart

  27/02/2012 op 19:26

  Hallo Kurt,

  Goed gedaan gisteren !

  Proficiat.

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram