Luc Coulier fluit opnieuw in 2e provinciale !

Dat ons trainingsbeest Luc Coulier een harde doorzetter is, weten we niet alleen van de droppingverhalen over zijn legertijd, maar zien we ook elke week op de training van de Vriendenkring. Toen begin dit seizoen de leeftijdsgrens werd afgeschaft, waagde Luc opnieuw zijn kans in “klimmen en dalen”, en met succes! Half oktober debuuterde hij met St-Kruis – Aartrijke opnieuw in 4de provinciale en een maandje later was met Marke – Luigne 3e provinciale al aan de beurt. De diverse nodige nazichten waren dik in orde en komend weekend mag onze Luc opnieuw fluiten waar hij eigenlijk thuis hoort: in 2e provinciale ! Samen met voorzitter Bart Teerlynck en belofte Robin Lefever wordt Luc nu onze 3e scheidsrechter in 2e. Meteen krijgt hij komende zondag een klepper van formaat voorgeschoteld, dit in 2e provinciale B met de topper tussen De Ruiter en Zwevegem. En langs de zijlijn wordt hij geassisteerd door zijn petekind Robin, die naast het fluiten in “klimmen en dalen” ook af en toe de vlag moet hanteren. Dit wordt dus een wedstrijd om nooit meer te vergeten. Wellicht is dat ook een unicum binnen onze Vriendenkring: peter en petekind samen in dezelfde match.
ZO 15/03 15:00 II PROV. B K. SV DE RUITER ROES.(04980) – K. ZWEVEGEM SP.(03521)
REF:COULIER LUC(8)
AR1:LEFEVER ROBIN(8)
AR2:THANGHE JOEL(4)
Luc Coulier
Luc, we zijn echt meer dan tevreden dat u opnieuw in uw vertrouwde reeks mag fluiten. Het is door uw onophoudelijke inzet dat u er weer geraakt bent. Doe dat uitstekend, zodat er nog vele mooie matchen mogen volgen! Maar daar twijfelen we geen moment aan!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Houtteman Bouwmaterialen Aarsele

6 Reacties

 1. roland graulus

  09/03/2009 op 12:59

  Beste Luc,
  Van harte gefeliciteerd met je aanduiding.je bent terug op je plaats waar je hoort te zijn.
  Met jou fysiek en je consequente manier van fluiten zal je dit niveau nog lang aankunnen.
  Het ga je goed.
  Roland

 2. Bart Teerlynck

  09/03/2009 op 19:55

  Hallo Luc,

  Je bent een voorbeeld voor de jeugd met je inzet en trainingslust.
  Dik verdiend voor een jaar hard werken.
  Nu nog onze trainer in 2e krijgen en S.V.D.V.W staat weer op de
  provinciale kalender.

  Succes !

  Bart Teerlynck

 3. Michel Rys

  09/03/2009 op 19:56

  Dag Luc

  Proficiat met je aanduiding en dit is het resultaat van je volgehouden inzet en je kenns en kunde om een wedstrijd in goede banen te leiden.
  Doe zo verder

 4. martial clabau

  10/03/2009 op 12:35

  Proficiat Luc!

  Terug in jou categorie; die je zeker verdiend. Door inzet, volharding en jou kennis om een wedstrijd te leiden ben je terug waar je hoort. Veel succes in ieder geval zondag a.s. in 2e Prov. Doe zo verder.

  Groetjes, Martial.

 5. Beste Luc,

  Een héél dikke proficiat met je terugkeer naar 2de provinciale. Met jouw mentaliteit mag je meer dan terecht je ‘felbegeerde’ plaatsje opnieuw inpikken. Velen kunnen leren van jouw inzet, die je iedere week de woensdag en de zondag op de mat legt! Ik weet ook dat je naast de gewone training nog soms extra kilometers afhaspelt om de zondag een topprestatie neer te zetten… Gewoonweg schitterend! Niet alleen de jeugd maar ook de iets ouderen zouden er een voorbeeld aan moeten nemen…!! Natuurlijk komt deze aanduiding niet alleen door je inzet maar mede door je manier van fluiten… waar ook ik heel veel uit leer!

  Toen ik zag (hoorde) dat ik mee mocht als assistent was ik niet alleen supercontent maar ook heel fier. Ik zat er al weken naar uit te kijken en hoopte dat ik er kon bij zijn… Ik ben er bij maar dan op een ”speciale” manier… Eentje die ik niet had verwacht! Deze aanduiding komt zeker naast mijn eerste aanduiding in 2de samen met Niek. Wat ook een schitterende match was voor mij. Ik weet dat je heel scherp zal staan en ook ik ga mijn uiterste best doen. Ik weet zeker dat we het tot een goed einde gaan brengen.

  Een betere peter kon in me niet wensen !!

  Van je trotse petekind…

  Robin

 6. allemaal bedankt voor de mail ,ik zal dan ook mij 200% inzetten en ik hoop voor Robin dat
  het een mooie namiddag wordt
  groeten luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram