Statutaire ledenvergadering – 12 oktober

Graag nodigen we je uit op de statutaire ledenvergadering van maandag 12 oktober.  Ook ditmaal gaat dit door in café St.-Hubert om 20u. Naast het kasverslag kunnen er tot aan de aanvang van de vergadering voorstellen worden ingediend om de statuten te wijzigen. Deze dienen dan gestemd te worden tijdens het statutaire gedeelte.
De leden moeten voor de aanvang van de vergadering in orde zijn met lidgeld om te kunnen meestemmen.
Ook kunt u zich kandidaat stellen om in ons bestuur te treden. Uw kandidatuur dient schriftelijk te gebeuren bij voorzitter Olivier Gilis en dit ten laatste op zondag 11/10 om 20 uur. Indien er geen nieuwe kandidaten zijn, blijft ons bestuur behouden zoals het nu is.

Naast dit statutaire gedeelte, konden we ook een echte topscorer strikken. Onze gast won 2x de Nederlandse beker, was 9 keer Rode Duivel en speelde meer dan 400 wedstrijden op het hoogste niveau.  Hij werd bekroond tot speler van het jaar bij FC Utrecht in 2004, werd er club topscorer en is nog steeds de op 1 na beste schutter Europees. We zijn dan ook verheugd dat Stefaan Tanghe ons een unieke inkijk komt geven in het leven van een profvoetballer. Aangezien de corona maatregelen nog steeds gelden, vragen wij vriendelijk om vooraf in te schrijven voor de vergadering (dit kan tot een halfuur voor de start). Zo hebben we een zicht op het aantal aanwezigen en kunnen we het corona proof houden. Dit kan door te mailen naar secretaris@refswestkust.be, te reageren hieronder of een berichtje te sturen naar iemand van het bestuur.

Wie al een blik op onze site heeft geworpen, heeft gezien dat we de mogelijkheid bieden tot een groepsaankoop van Patrick kledij. Wij bieden jullie een aantal kledingstukken, voetbalzakken, schoenen en accessoires aan met een korting van 30%. Zeker de moeite dus. Op de ledenvergadering zullen er bestelformulieren aanwezig zijn.

Via mail zullen jullie de eerste maandelijkse nieuwsbrief ontvangen.De winnaar van de grote wedstrijd zal worden bekend gemaakt op onze statutaire ledenvergadering.

We hopen jullie alvast massaal te mogen verwelkomen op maandag 12 oktober!

 

7 Reacties

 1. Danny Declerck

  06/10/2020 op 19:37

  Ik zal aanwezig zijn op de statutaire ledenvergadering van maandag 12 oktober. Mvg Danny.

 2. Vedran Geeraerd

  09/10/2020 op 14:05

  Ikzelf en mijn zus zullen beide aanwezig zijn.

 3. Roland Graulus

  09/10/2020 op 16:21

  Ik ben helaas bezet.Succes met de vergadering.
  Roland

 4. Zal er ook zijn.

 5. soutaer patrik

  10/10/2020 op 15:00

  zal aanwezig zijn
  Soutaer Patrik

 6. Rien Hillewaere

  10/10/2020 op 22:47

  Aanwezig

 7. Bernaert Danniel

  11/10/2020 op 08:27

  Zal aanwezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram