Woensdag aanstaande eerste training

Morgen woensdag start de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen. Aan het concept met de vorige jaren is er niks veranderd. Onze trainer Daniël zorgt voor de nodige oefeningen zodat we fit zijn tegen de fysieke testen.
Voor meer info over de trainingen klik hierVanaf woensdag 4 juli is dus iedereen opnieuw elke woensdagavond welkom op het Veurnse Sportpark. Zoals we al jaren doen, mogen we ook dit seizoen opnieuw gebruik maken van de atletiekaccomodatie. Een frisse douche en lekker drankje achteraf zijn dus wekelijks van de partij.
Be there, vanaf 4 juli om 19.15 uur.
En tot slot nog een mededeling van onze vaste aanwezige Martial Clabau. Op 17 juli werd hij een jaartje ouder, en wat wilt de traditie? Wie verjaart, trakteert de week erop een drankje aan de aanwezige lopers. En onze vriend Martial beloofde deze traditie ook dit jaar als eerste na te leven! Bedankt Martial en proficiat!
Opgelet ook nog voor dit seizoen: TWIJFELT U OF EEN TRAINING DOOR WEERSOMSTANDIGHEDEN IS AFGELAST, KIJK DAN OP WOENSDAGAVOND OM 18.30 UUR NAAR DEZE WEBSITE. Ten laatste om 18.30 uur beslissen we of een training wordt afgelast of niet. Indien er niet wordt afgelast, verschijnt er niets.
Tot woensdagavond!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

3 reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  03/07/2012 op 08:47

  Beste redactie,

  17 juli ?
  Het is op 17 juni dat het verjaardagsfeest is doorgegaan.
  Maar het traktaat komt er toch aan. Gelieve aanwezig te zijn op woensdag 04 juli !

  Groetjes,
  Martial.

 2. Secretaris Niek

  03/07/2012 op 17:11

  Juist 17 juNi!!!
  Kwestie van te kijken hoe aandachtig onze lezers zijn 🙂

 3. Nicky Masscheleyn

  03/07/2012 op 23:16

  AANWEZIG! Eindelijk eens lopen op een piste. Grtjs Nicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram