Zoals gisteren op de maandelijkse vergadering bekend gemaakt kopen we gezamenlijk het REFSWESTKUST-trainingsoutfit.
Dit bestaat uit :
1/ een trainingspak (om te trainen in de winter), 2/ een T-shirt met korte mouwen, (om te trainen in de zomer) en 3/ naar keuze : een T-shirt met lang mouwen of polo (om te dragen voor en na de training). Alle drie worden ze voorzien van het Refswestkust-logo.
Naast de kledij te gebruiken op training is het ook de bedoeling ze te dragen op voetbaltornooien, om u op te warmen voor uw match, om te dragen op de fysieke testen, …
Dus laten we niet alleen voor de wekelijkse trainers de keuze, maar voor al onze leden.
In bijlage vindt u de foto’s en de lijst met bestellingen tot nu toe. Om de privacy te respecteren is het model onherkenbaar gemaakt, evenals om niet al te veel vraag te krijgen van diverse modellenbureaus
Het eventueel passen van de training kan op woensdagavond 26/11 nog na de training te Veurne.
De prijs voor u te betalen bedraagt 50 EURO (= 49 EURO wat neerkomt op 2x het minimum van een wedstrijd) + 1 EURO kosten modellenbureau) Het bestuur van de Vriendenkring besliste dat Refswestkust.be de opleg op zich neemt.
Wenst u te bestellen, dan VOOR TEN LAATSTE OP VRIJDAG 28 NOVEMBER. Nadien worden geen enkel bestelling meer aanvaard, daar zaterdagmorgen de bestelling wordt geplaatst.
U kunt bestellen enkel en alleen op de training of via email naar secretaris @refswestkust.be. U geeft uw maten door en of u een T-shirt met lange mouwen wenst of een polo.



lijst-bestellingen-trainingsoutfit3
WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Verzekeringen Serge Vandamme Moorslede