Voor wie?

Ben je tenminste 15 jaar en gebeten door de voetbalmicrobe? Je komt graag onder de mensen en zet je graag in voor anderen? Dan is een hobby als scheidsrechter de ideale keuze! Na enkele theoretische lessen en een opleiding op het veld, word je goed begeleid door onze vriendenkring om vervolgens stap voor stap te groeien in je rol als scheidsrechter.

Wat zijn de voordelen?

Je krijgt voor het fluiten van wedstrijden steeds een vaste vergoeding (€ 25). Ook je vervoerskosten worden betaald (minimum € 6 )

Met je scheidsrechterskaart kun je alle wedstrijden in België gratis en voor niets gaan bekijken. Van vierde provinciale tot een wedstrijd van onze Rode Duivels.
Via onze vriendenkring kom je in contact met mensen uit de voetbalwereld die je anders nooit zou zien. Topscheidsrechters, toptrainers of topspelers? Ze passeren allemaal wel eens de revue.

Je wordt natuurlijk lid van onze ongelofelijk toffe vriendenkring. Wij organiseren regelmatig activiteiten, interessante ledenvergaderingen, wekelijkse trainingen en af en toe zelfs eens een voetbalwedstrijd tegen andere vriendenkringen. De moeite waard dus.

Wanneer?

De cursussen dit jaar gaan door op de volgende zaterdagvoormiddagen:
• 12 september 2020
• 19 september 2020
• 26 september 2020

Hoe inschrijven?

Je kunt je inschrijven via volgend inschrijvingsformulier of door een mailtje te sturen naar secretaris@refswestkust.be met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zodat we je verder kunnen contacteren!

Waar?

De cursussen worden door ons gegeven in de VIP kantine van KSV Veurne

Adres: Noordstraat 142, 8630 Veurne