De Provinciale Algemene Vergadering wordt dit jaar georganiseerd door de vriendenkring van Menen. Deze zal doorgaan op vrijdag 31 augustus.

Beste,

Iedereen staat waarschijnlijk al terug te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De officiële ‘kick-off’ in West-Vlaanderen is natuurlijk nog altijd de Provinciale Algemene Vergadering Dit jaar krijgt onze Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters van Menen en Omliggende de eer om u hierop uit te nodigen.

Wij verwelkomen u dan ook graag op vrijdag 31 augustus in CC De Steiger, Waalvest 1, 8930 Menen.

Wij hebben er voor gekozen om dit jaar geen speeches meer te laten geven maar gaan met onze gasten de dialoog aan in verschillende interviews en debatten.
Uiteraard komen ook de nieuwe spelregels aan bod en zetten we enkele collega’s in de bloemetjes.

Deze vergadering wordt aanzien als officiële cursus en is uw aanwezigheid bij deze verplicht. Na de vergadering kan elke scheidsrechter zijn of haar eigen scheidsrechterskaart dan ook komen ophalen. Ook dit jaar worden er geen kaarten van andere scheidsrechters mee gegeven.

Zowel voor als na de vergadering is er tijd om bij te praten met de collega’s bij een natje en een droogje. Daar niet iedereen op het zelfde moment honger heeft voorziet onze traiteur zowel voor als na de vergadering verschillende kleine gerechten. Met onze walking dinner formule hoeft u zo niet uit de groep weg te lopen en hoeft u zelfs niet in te schrijven. U eet wat je wil, hoeveel je wil en wanneer je wil. En dit alles aan democratische prijzen!

Het programma:

18u00:
18u00 – 19u30: 19u30:
Opening van de deuren Vip-receptie
Start vergadering
Presentatie:
Bram Vandendriessche
Gasten:
Geert Bossuyt
Eddy Lust
Luc Matthys
Pascal Engels
Marcel Van Elshocht

21u15: 21u15:
Uitreiking van de scheidsrechterskaarten
Bijpraten met de collega’s met een hapje en een drankje

Wij hopen alvast van harte u te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten, Het KVSMO-bestuur