Een nieuw jaar = een nieuwe kans om een te starten als scheidsrechter. Ben je gebeten door voetbal, wil je lid worden van een boeiende verenging en kan je wel een extra zakcentje gebruiken?

Dan is een hobby als scheidsrechter de ideale keuze! Na enkele theoretische lessen en een opleiding op het veld, word je goed begeleid door onze vriendenkring om vervolgens stap voor stap te groeien in je rol als scheidsrechter.

Wat zijn de voordelen?

Je krijgt voor het fluiten van wedstrijden steeds een vaste vergoeding (€ 25). Ook je vervoerskosten worden betaald (minimum € 5,80 )

Met je scheidsrechterskaart kun je alle wedstrijden in België gratis en voor niets gaan bekijken. Van vierde provinciale tot een wedstrijd van onze Rode Duivels.

Via onze vriendenkring kom je in contact met mensen uit de voetbalwereld die je anders nooit zou zien. Topscheidsrechters, toptrainers of topspelers? Ze passeren allemaal wel eens de revue.

Je wordt natuurlijk lid van onze ongelofelijk toffe vriendenkring. Wij organiseren regelmatig activiteiten, interessante ledenvergaderingen, wekelijkse trainingen en af en toe zelfs eens een voetbalwedstrijd tegen andere vriendenkringen. De moeite waard dus.

Wanneer?

Dit jaar wordt de opleiding gegeven in 1 dag (REF IN ONE DAY) op 15 januari 2022

Hoe inschrijven?

Je kunt je inschrijven via volgend door een mailtje te sturen naar secretaris@refswestkust.be met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zodat we je verder kunnen contacteren!

Waar?

Howest Brugge.