groepsfoto nieuwe kandidatenEind augustus startten lesgevers Jean-Pierre Vercruysse, Albert Roets en Luc Vanthournout aan de nieuwe lessenreeks kandidaat-scheidsrechter. De eerste les waren drie “leerlingen” aanwezig, maar op les 2 waren er plots 6. Een overhoopt succes en bijzonder lang geleden dat we dat nog meemaakten. Vandaag doen ze nog allemaal voort met het volgen van de lessen. We zijn dan ook bijzonder fier dat we onze 6 nieuwe kandidaten aan u kunnen voorstellen, en hopen dat ze tijdens het eerste weekend van oktober slagen voor hun examens. Half oktober fluiten ze hun eerste wedstrijd.
Bovenaan in het midden (naast lesgever Jean-Pierre) ziet u Rudy Spynnewyn. Rudy is afkomstig uit Adinkerke en eveneens jeugdtrainer bij KWS Adinkerke. Hij is 48 jaar jong en zal hoofdzakelijk fluiten bij scholieren, juniores en reserven. Rudy’s peter is Jean-Pierre Vercruysse. Links bovenaan ziet u Willy Vanacker, 56 jaar en afkomstig uit Nieuwpoort. Willy zal op zaterdagnamiddag miniemen en knapen fluiten en zal aangesloten zijn bij KSV Veurne. Franky Deprez is de peter van Willy.
Onderaan rechts ziet u Cedric Devos uit Koksijde. Hij is 16 jaar en jeugdspeler bij Koksijde. Luc Coulier zal ervoor zorgen dat Cedric zich thuisvoelt als ref op de voetbalvelden. Onderaan in het midden vinden we Kenneth Dorné, eveneens jeugdspeler bij KVVC en ploegmaat van Cedric en Kjartan Teerlynck. Ook Kenneth is 16 jaar en zal bij zijn eerste matchen bijgestaan worden door Theo Pieters. Tot slot zien we rechts onder Timon Van Overberghe. Timon was vroeger speler bij KSV Diksmuide, en zal er ook aangesloten zijn. Deze 15 jarige inwoner van Diksmuide zal tijdens zijn eerste stappen als “man in het zwart” de wijze raad krijgen van zijn kersverse peter Robin Lefever.
Nog maar 5 kandidaten, zie ik u denken… Inderdaad, toen ik de foto ging nemen was onze zesde kandidaat afwezig. Tijl Dewildeman, speler en aangesloten bij KSV Veurne, heeft de minimumleeftijd van 15 jaar nog niet bereikt. Toch volgt hij al de cursus en pas wanneer hij op tweede Kerstdag 15 wordt, mag hij na de jaarwisseling zijn eerste stappen als scheidsrechter wagen.
Aan al onze kandidaten van harte welkom in de Vriendenkring. Eerst en vooral veel succes op jullie “toelatingsexamens” en nadien een schitterende carrière toegewenst!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: