Het gebeurt niet veel dat een andere vriendenkring stilstaan bij het afscheid van een scheidsrechter van een andere kring. Maar voor Eric Hindryckx maken we graag een uitzondering. Eric is een bekend gezicht voor de mensen die in provinciale floten, ook werkten wij nauw samen met de vriendenkring van Gistel, waar hij secretaris was. Nu neemt hij afscheid met onderstaande mail:

Beste collega scheidsrechters en assistent scheidsrechters.

Zoals eerder aangekondigd zal ik op het einde van het seizoen stoppen als scheidsrechter van de KBVB. Bijna 16 jaar heb ik met volle teugen genoten van deze schitterende hobby.

Als dank voor deze schitterende samenwerking, met tal van collega scheidsrechters en assistent scheidsrechters, zou ik jullie graag uitnodigen op mijn afscheidswedstrijd op zaterdag 11 april 2015 om 19u00 in Rumbeke (wedstrijd Rumbeke – Meulebeke). Na de wedstrijd is er gelegenheid om nog eens na te kaarten over deze prachtige periode met een hapje en een drankje.

Op maandag 13 april trek ik dan met mijn vrouw voor 4 weken richting Thailand.

Eric namens Refswestkust.be wensen wij jouw een mooi pensioen toe. Bedankt voor de mooie momenten en goede samenwerking. Geniet ervan!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Axintor