Op woensdagavond trainen we elke week op het Veurnse Sportpark. Maar met een strandloop, een en een tocht door het bos gingen we deze maand al twee keer op een ander. Ook volgende week is niet de atletiekpiste ons trainingsgebied.Traditiegetrouw neemt Refswestkust in de maand juli deel aan de  Beachrun (massajogging) te St. Idesbald – Koksijde. Ook dit jaar is dat niet anders. Woensdag 27 juli 2011 lopen we met z’n allen langs het prachtige strand van Koksijde.
We zorgen zoals gewoonlijk voor een kleine stimulans. Van het inschrijvingsgeld van 5€ betalen we de helft terug (2,5€). Afspraak om 19.15 – 19.30 uur aan de ingang van de Kerkepannezaal te St. Idesbald, waar we iedereen zich dan afzonderlijk inschrijft. Of u kan zich ook al vooraf laten inschrijven via secretaris Niek Pieters. Geef maar gerust een seintje!
Probeer aanwezig te zijn in de gele Refswestkust-outfit. Zo zal iedereen ons gemakkelijk herkennen. De start is om 20 uur. U kunt kiezen tussen de 5 en 10 km. Elke deelnemer ontvangt een T-shirt, een prijs en een drankje.
Traject 5 km: Kerkepannezaal naar horloge St. Idesbald, lopen op strand tot Koksijde en terug naar aankomst horloge St. Idesbald.
Traject 10 km: Kerkepannezaal naar horloge St. Idesbald, lopen op strand tot Oostduinkerke en terug naar aankomst horloge St. Idesbald.
Hopelijk loopt u ook mee, allen op eigen tempo. We doen absoluut niet mee om te winnen, want daarvoor zijn we net ietsje te weinig getraind. Gewoon de sportieve prestatie en de gezamenlijke fun is van belang. Ook supporters van harte welkom!
Voor meer info: klik op de affiche.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: