Beachrun op woensdag 18 juli

We zijn de tel intussen kwijtgeraakt, maar het is al vele jaren dat Refswestkust deelneemt aan de jaarlijkse Beachrun te Koksijde. Ook dit jaar laten we deze traditie niet links liggen. Op WOENSDAG 18 juli 2012 organiseert de gemeentelijke sportraad i.s.m. de sportdienst voor de 32ste keer de Beach Run.
We zorgen zoals gewoonlijk voor een kleine stimulans. Van het inschrijvingsgeld van 5€ betalen we de helft terug (2,5€). Afspraak om 19.15 – 19.30 uur aan de ingang van de Kerkepannezaal te St. Idesbald, waar we iedereen zich dan afzonderlijk inschrijft. U schrijft in betaalt zelf 5€. Later krijgt u 2,5 euro terug van Refswestkust!
Probeer aanwezig te zijn in de gele Refswestkust-outfit. Zo zal iedereen ons gemakkelijk herkennen. De start is om 20 uur. U kunt kiezen tussen de 5 en 10 km. Elke deelnemer ontvangt een T-shirt, een prijs en een drankje.
Traject 5 km: Kerkepannezaal naar horloge St. Idesbald, lopen op strand tot Koksijde en terug naar aankomst horloge St. Idesbald.
Traject 10 km: Kerkepannezaal naar horloge St. Idesbald, lopen op strand tot Oostduinkerke en terug naar aankomst horloge St. Idesbald.
Hopelijk loopt u ook mee, allen op eigen tempo. We doen absoluut niet mee om te winnen, want daarvoor zijn we net ietsje te weinig getraind. Gewoon de sportieve prestatie en de gezamenlijke fun is van belang. Ook supporters van harte welkom!
Voor meer info: klik op de affiche.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

3 Reacties

 1. Kurt Notredame

  15/07/2012 op 09:15

  Ik moet dit jaar jammer genoeg forfait geven. Kheb andere verplichtingen. Maar aan de deelnemers alvast veel succes!
  Grts

 2. Teerlynck Bart

  17/07/2012 op 02:22

  Helaas ben ik dit jaar ook niet op het appél.
  Succes aan iedereen !

 3. Jullie waren goed uitgeregend zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram