Morgen zondag 26/7 starten de voorrondes van de Beker van West-Vlaanderen. Vergeet het volgende niet bij elke wedstrijd. Gedurende de voorrondes (4 eerste speeldagen) van de Beker van West-Vlaanderen dienen er na elke wedstrijd door elke ploeg afwisselend 5 strafschoppen genomen te worden, ongeacht de uitslag! Is er nu een winnaar of is het een gelijkspel, na elke wedstrijd dient elke ploeg 5 strafschoppen te nemen. Ook al is de uitslag van deze strafschoppen een gelijkspel, dan stopt het na 5 strafschoppen. Er hoeft dus geen uiteindelijke winnaar te zijn. Bijvoorbeeld: 1-1 in de wedstrijd en 3-3 in de strafschoppen is perfect mogelijk.
Nog eens ter verduidelijking: Is het bijvoorbeeld 3-0 in de strafschoppen na 3 strafschoppen, dan dient u toch door te gaan tot elke ploeg 5 strafschoppen genomen heeft.
U schrijft de uitslag van de strafschoppen op het wedstrijdblad onder de rubriek “opmerkingen”.
Ook nog dit: in de beker van W-VL heeft elke ploeg recht op maximum 4 vervangingen. Dus de eventueel 4 wisselspelers die voor de aanvang van de wedstrijd op het scheidsrechtersblad staan, mogen allemaal ingebracht worden.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: