De 27 aanwezigen op onze maandelijkse vergadering van maandag jl. te Veurne kregen te horen dat onze voorziene gastspreker Luc De Vis niet boven water was gekomen, en we dus het zonder hoofdgedeelte dienden te stellen. Dhr. De Vis had zich zondag immers verontschuldigd bij onze verantwoordelijke Luc Vanthournout.
Gelukkig bracht onze PSC-verantwoordelijke Albert Roets een uitgebreide samenvatting van de punten PSC maart. Met meer dan twintig puntjes was een klein uurtje gauw gevuld en beleefden de aanwezigen toch een mooie avond, vol discussies, nieuwigheden en aanbevelingen. Iedereen die de arbitrage in zijn hart draagt, kon heel wat bijleren. Ook in de maandelijkse rubriek “puntjes op de ï met Maurïts” werden sommigen met verstomming verslagen toen het antwoord kwam op de vraag van vorige vergadering. (antwoord komt er in één van de volgende berichten op deze website)
Alvast bedankt aan Albert en Maurits voor het onvoorziene vervangprogramma.
Zoals de gewoonte het wilt, breng ik graag een samenvatting van de “punten PSC maart 2010”. Zeker lezen is de boodschap. Klik daarvoor op onderstaande blauwe link.
PUNTEN PSC MAART 2010

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
de groene hoek