Chris Marey een maand out

Chris Marey, onze scheidsrechter in 4e provinciale, loopt vol van ambitie en wilt zo snel mogelijk hogerop. Maar toch is hij al een tijdje in het sukkelstraatje verzeild. Vele loopwedstrijden tot 70 km per keer legde hij feilloos af. Wekelijks is Chris ook aanwezig op onze woensdagavondtraining, maar hij voelde steeds aanhoudende pijn aan de linker achillespees. Tenslotte consulteerde Chris maandagavond zijn sportarts te Bredene.
Deze stelde een tendinose vast in de overgang tussen spier en pees. Dit betekent helaas met onmiddellijke ingang vier weken rust.
Op 1 oktober verneemt Chris of de blessure gunstig evolueert en opnieuw voorzichtig mag beginnen trainen. Hij mag voorlopig pas vanaf 11 oktober de fysieke activiteiten hervatten. Hierdoor dient onze superloper Chris verstek te geven voor de komende matchen alsook de herkansing voor de fysieke testen. Deze dient hij te doen omdat hij bij de eerste fysieke testen met zijn vriendin Lore op verlof was.
We wensen Chris van harte beterschap en hopen dat hij toch nog die testen zal kunnen afleggen begin oktober. Enkel zo kan zijn ambitie om dit seizoen hogerop te geraken waargemaakt worden. Van harte beterschap!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Dirk Beheydt Koksijde

1 Reactie

 1. Knockaert Daniel

  18/09/2010 op 08:56

  Chris,

  ik wens je van harte beterschap. Na een voldoende rustperiode zal je hopelijk snel kunnen hervatten.
  Groetjes,
  Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram