Comeback Olivier Gilis

Na Kim Clijsters en Justine Henin in het vrouwentennis is er ook in de arbitrage een comeback. Olivier Gilis herneemt vanaf vandaag zijn activiteiten als assistent-scheidsrechter.
Op 14 november van vorig jaar publiceerden we op deze pagina dat ons trouw lid Olivier in langdurig verlof ging als scheidsrechter, dit omwille van zijn werkomstandigheden. Vandaag liggen de kaarten helemaal anders en heeft hij oog op een nieuwe vaste job. Weekendwerk zoals in het restaurant hoort er dan minder tot niet meer bij.
Vorig woensdag volgde Olivier al een update-cursus assistent-scheidrechter in het Brugse bondsgebouw waar hij te zien kreeg dat zijn punten van vorige nazichten goed meevallen. Vandaag komt onze Olli opnieuw in actie tijdens de wedstrijd Spermalie – Koekelare (2e prov A), samen met Martial Clabau. (scheidsrechter Peter Vanloo)
Aan de telefoon vertelde Olivier me nog dat hij het helemaal ziet zitten. Een nieuwe start dus! Wat langdurig verlof in plaats van een ontslag niet kan doen… Veel succes Olivier en re-welkom.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
de groene hoek

2 Reacties

 1. glenn vercruysse

  17/01/2010 op 08:59

  veel succes vanmiddag šŸ™‚

 2. Bart Teerlynck

  17/01/2010 op 12:44

  Hei Ollie,

  En het zonnetje schijnt zelfs.
  Succes !

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram