De mama van ons jong lid Sam Decroo schreef al verschillende keren gedichten voor onze website en tijdschrift “Vriendschap”. Nu heeft ze voor de eerste keer ook een echt voorleesboekje uit. Op onze vergadering van vorige week maandag te Esen werd zelfs zo’n boekje “verloot” tussen alle aanwezige opa’s. Franky Deprez benaderde het dichtst de schiftingsvraag en won een exemplaar van “de familie Piepers”.
De mama van Sam hoopt 200 boekjes aan de man te kunnen brengen, om zo haar droom te kunnen verwezenlijken: een tweede boekje schrijven over mieren, maar dan wel via een uitgever!
Om wat reclame te maken voor haar eerste boekje, schreef ze onderstaande tekst:

Mijn naam is Lutwine De Cocker en ik woon te Koksijde. Ik heb mijn eerste kinderboekje geschreven en zou dit aan u willen voorstellen. Het kinderboekje bestaat uit een 30 tal bladzijden waaronder 15 heel mooie kleurtekeningen gemaakt door Vicky Decoene uit Wulpen. Het heet de familie Piepers (een muizenfamilie) en kan gelezen worden door beginnende lezertjes of dienen als voorleesboekje. Het is gedrukt op glanzend papier en is voorzien van een geplastificieerde kaft.
De kostprijs bedraagt 12,90euro
Verkoopadressen : De Cocker Lutwine, Zeelaan 128, 8670 Koksijde.
De Coene Vicky, Dorpsplaats 36, te Wulpen
Krantenwinkel, foto Bob, Albert I laan te Oostduinkerke
Een onkostennota kan verkregen worden indien nodig.
groetjes
Lutwine

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
De Centrale Diksmuide