De nacht

Op zaterdag 14 maart 2015 organiseert de Vriendenkring der Brugse Scheidsrechters (KVBS) De Nacht.Jaarlijks mogen we heel wat scheidsrechters uit alle hoeken van de provincie verwelkomen.We nodigen je dan ook graag uit om er samen met ons en de vele collega’s een topavond van te maken!

De Nacht start dit jaar voor het eerst met een heus ribbetjesfestijn à volonté. De coverband The Unusual Suspects trakteert je vanaf 21u op een ambiancevolle live-set. Nadien neemt Dj Mike van Dj’s On The Road ons op sleeptouw voor een spetterende afterparty, met voor ieder wat wils!

Kortom, wil je met vrienden en collega’s een schitterende avond beleven, mis dit dan zeker niet! De eetformule (toegang + ribbetjes à volonté) word je aangeboden voor de scherpe prijs van € 15/pp. Inschrijven voor deze niet te versmaden eetformule kan tot en met 6 maart via http://kvbs.be/. Er zijn ook tickets voor de avond zonder eten te verkrijgen: VVK € 7 en ADD € 10. Meer info te vinden via Facebook

Onze VK biedt jullie ook een prachtige korting aan, voor de eerste 5 mensen die naar de nacht gaan, krijgen hun toegangsticket integraal teruggestort! Een extra reden om te gaan dus!

de nacht

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Vereenooghe

 

3 Reacties

 1. Sam Decroo

  05/03/2015 op 14:30

  Ik kom af na mijn match (geen ribbekes dus). Mijn collega’s Pieter Vanmassenhove en Eric Hindryckx zullen ook wel meekomen hoop ik 🙂

 2. Olivier Gilis

  11/03/2015 op 22:16

  Ik ga ook,kga we eerst eens naar bovenstaande match gaan kijken 🙂

 3. Bart Teerlynck en Carl Degraeve gaan ook ! En nog ingeschreven voor de ribbetjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram