De verrijzenis van Luc Coulier

Pasen is al lang achter de rug, maar ook vandaag is er heugelijk nieuws. We mogen namelijk de verrijzenis van H. Luc Coulier vieren.

Luc kreeg maandag groen licht van zijn dokter om, na een slepende revalidatie, zijn  scheidsrechtersactiviteiten te hervatten. Luc nam meteen de daad bij het woord en ging na de doktersconsultatie lopen. Ook woensdag was hij opnieuw van de partij op de wekelijkse trainingen. Luc op en top dus!

Gisteren probeerde hij dan te slagen in zijn testen, wat eerder niet was gelukt. Met 100 op 100 voor zijn theorie kent hij dus de juiste spelregels.

Gisterenavond kreeg Luc ‘een telefoontje’ met de melding of hij klaar was om vandaag Lauwe – Desselgem te gaan fluiten. Luc aanvaarde en krijgt zo zijn eerste match van het seizoen 2011-2012 toegewezen.

Bij deze hopen we op een blessurevrij seizoen en wensen we hem veel succes. Geniet ervan!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

3 Reacties

 1. Teerlynck Bart

  02/10/2011 op 11:21

  Amai Luc,

  BIG surprise –> succes !!! En kwetst je niet.

  TIP : fluit een duwfoutje of een buitenspel als je te ver achter zit -:)

  Sportieve Groetjes,
  Bart

 2. Luc,
  Een héél dikke proficiat .Dit is werkelijk een stunt van gewelste.En nu maar hopen dat je knie het houdt zodat je uw geliefkoosde hobby nog lang kunt uitoefenen.
  Roland

 3. Luc

  Uiteraard een dikke proficiat voor deze uitstekende leerling en we duimen allen dat voor u het verdere seizoen blessurevrij mag verlopen en dat de “opleiders ” u met zachte hand begeleiden .

  Michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram