Drie leden worden ontslagen

Ook in de arbitragewereld en in het bijzonder bij Refswestkust laat de crisis zich voelen. Drie leden van onze Vriendenkring worden aan het einde van dit seizoen ontslagen en krijgen hun zogenaamde C4. En het zijn nog niet van de minste: onze voorzitter Bart Teerlynck, Kurt Notredame en Joan Pauwels zijn de ongelukkigen.
Een geluk bij een ongeluk is het niet door het PSC dat ze worden ontslagen, maar wel door het club SV Woumen die er aan het einde van dit seizoen defintief mee stopt. Onze voorzitter Bart stuurde onderstaand artikel door met meer uitleg over deze bizarre beslissing. U zult lezen dat een gezonde club er toch nog aan te onder kan gaan. Klik op het artikel om het groter te lezen.

Bart, Kurt en Joan mogen dus op zoek naar een nieuwe club om bij aangesloten te worden. Hopelijk vinden ze er snel één, maar dat zal wellicht geen probleem vormen. In de wandelgangen circuleert al een gerucht dat één bepaalde club ze alle drie wenst “over te nemen”… Maar of onze drie “afgedankte” leden op het aanbod van die bepaalde club zullen ingaan, is nog maar zeer de vraag… En lukt het niet om tot een verzoening te komen, dan is er nog altijd onderstaande sponsor.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

  1. Teerlynck Bart

    13/03/2012 op 21:35

    Vind ik leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram