Eddy Trienpont kwetst zich op verlof

Het is al een tijdje dat we nog iets hoorden van onze collega Eddy Trienpont. Meestal zit hij met ons nationaal leger ergens in Afghanistan, maar nu kreeg ik iets minder goed nieuws van Eddy. U leest :
Mocht je het nog niet vernomen hebben we zijn met z’n tweetjes (mijn vriendin en ik) naar het zonnige Kreta geweest eind augustus. De 10de dag van m’n verlof had ik pech tijdens het beachvolley. Ik had een sport ongeval. De aanhechting van m’n linker knie onderaan is 2x gescheurd, de 2de maal met een stukje van de knieschijf.
Op maandag 15 september ben ik geopereerd in Roeselare door de zoon van Michel D’Hooge en herstel nu thuis bij m’n vriendin. Op donderdag 2 oktober ga ik naar het hospitaal voor het verwijderen van de draadjes en de 2de gips waarna de revalidatie zal volgen. Het document dat de assistent geschreven heeft voor de KBVB spreekt in het gunstigste geval met een wederoptreden in februari 2009.
Alvast nog een sportief en gezond seizoen en de groeten aan de collega’s

Namens ons allen heb ik Eddy enkele malen tevergeefs proberen op te bellen. Ten slotte heb ik een kaartje naar zijn adres in Vladslo gestuurd met veel beterschap !!! We hopen alvast Eddy binnenkort eens te mogen begroeten op één van onze activiteiten of vergaderingen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Pauwels Veurne

1 Reactie

 1. Bart Teerlynck

  06/10/2008 op 20:59

  Hallo Eddy,

  Van een dikke pech gesproken.
  Maar wellicht was je niet geconcentreerd op het spel zelf, maar keek je te graag naar je tegenspeelsters in het beach-volley. 🙂

  Maar ik hoop echt van harte dat je snel beter wordt en toch nog s tot bij ons geraakt in de Vriendenkring.

  Veel beterschap.

  Bart Teerlynck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram