Vergeet het niet ! Maandag aanstaande is er vergadering te Veurne om 20 uur stipt.
En als u één vergadering niet mag missen, is het deze wel !!!
Waarom? Niemand weet het, maar onze ex-Voorzitter Dirk schreef het :

Het is mij een ware eer en groot genoegen u en uw partner, in naam van het voltallige bestuur, te mogen uitnodigen naar onze eerstvolgende vergadering van de Vriendenkring op maandag aanstaande 17 maart in Café L’Espérance om 20u00.
Wellicht herinneren jullie zich nog dat ik jullie n.a.v. de vergadering van september een ‘een verrassing van formaat’ had beloofd. Door onvoorziene omstandigheden werd dit toen afgeblazen. Nu zes maanden later ben ik blij, fier en gelukkig dat die onvoorziene omstandigheden er toen waren…..
Met héél véél trots en fierheid kan ik nu stellen dat ‘de verrassing van formaat’ voor de vergadering van maart voorzien is. Maar in een nog grotere proportie!!!!! Het klinkt misschien wat onbescheiden maar het is zo!!!!
Samen met het voltallige bestuur hoop ik dat ik u en uw partner welkom te kunnen heten tijdens een

SPORTMOMENT VAN WERELDNIVEAU omkaderd met een SCHITTERENDE UITEENZETTING ingekleurd met UNIEK BEELDMATERIAAL

Alle aanwezigen worden verrast met een blijvende herinnering aan een uniek sportmoment tijdens jouw carrière.

Ik ben blij, fier en gelukkig dat ik in het verleden o.a. Michel Louagie, manager AA Gent; Rober Jeurissen, toen 1° ondervoorzitter CSC; Frank De Bleeckere, toen 4 jaar FIFA-ref en Professor Werner Helsen naar de Vriendenkring heb kunnen loodsen. Zonder afbreuk te willen doen aan wie dan ook durf ik in alle bescheidenheid te stellen dat hetgeen ons maandag 17 maart te wachten staat, dat allemaal zal overstijgen en overtreffen!!!!

Ikzelf heb in mijn carrière tal van mooie en schitterende momenten meegemaakt. Maar maandag 17 maart zal ik zeker in mijn top-drie kunnen inschrijven.

Beste Vrienden,

Wat je maandag 17 maart ook te doen hebt, schuif het opzij en kom naar de vergadering van de Vriendenkring. Het loont méér dan de moeite. We rekenen op jullie aanwezigheid.