Half maart, en het blijft maar duren. Bijgevolge zijn we daar helaas opnieuw met een bijna wekelijks fenomeen.

West-Vlaanderen:

Voor de periode van vrijdag 15.03.2013 tot en met zondag 17.03.2013, heeft het Provinciaal Comité beslist over te gaan tot de algemene afgelasting van:
– alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd;
– alle wedstrijden voor de het bedrijfsvoetbal;
– de wedstrijden van het G-Voetbal

Voor de wedstrijden van eerste elftallen beslist de scheidsrechter ter plaatse..

Nationale:

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van donderdag 14 tot en met maandag 18/3/2013 :

– Pro League: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de elitejeugd. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
– Afdelingen 2 Nat., 3 Nat. en Bevorderingen: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften/reserven en nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van ALLE vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.
– Dames Nationale en BeNe League: algemene afgelasting van ALLE vriendschappelijke wedstrijden. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.