Ere-voorzitter Guido Hoste reageert

Naar aanleiding van de vele artikels over het nieuwe “Daikin” in diverse Vlaamse kranten en op bepaalde TV-zenders, kreeg ik via email een mooi woordje binnen van onze ere-voorzitter Guido Hoste. Wij laten dan ook niet na om zijn reactie voor u integraal te publiceren.

Beste vrienden,

Met veel genoegen en interesse heb ik het artikel gelezen van uw Voorzitter “Daikin start Europees Development Center op”.
Dit is nogmaals een bewijs dat wij fier mogen zijn op al onze scheidsrechters die met goede bedoelingen en met inzetvolle kwaliteiten optimaal medewerken aan het sociaal – economisch – en cultereel leven van streek Provincie en ver daar buiten.
Wie of wat je ook bent, besef dat door je inzet en het begrip van onderlinge sterke vriendschap je een zeer belangrijke opdracht hebt in de maatschappij en dat uw verantwoordelijkheid op het terrein een grote stimulans moet zijn dit ook te doen in het maatschappelijk economisch leven.
Als ere-voorzitter ben ik fier zowel op uw Voorzitter – bestuurs en alle andere leden. Blijf samen in de juiste richting kijken en zoeken om beter en sterker te zijn door hand in hand uw doelstellingen trachten te bereiken zowel op het vlak van uw liefhebberij als dit in uw gezins en maatschappelijk leven.
Guido

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Rama Veurne

1 Reactie

  1. Teerlynck Bart

    24/10/2011 op 10:08

    Thanks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram