Erevoorzitter Dirk Vanhoutte in langdurig verlof

Dirk Vanhoutte en Frank De BleeckereWie wekelijks “Sportleven” in het lang en breed uitpluist, zal wellicht wel gemerkt hebben dat onze ere-voorzitter Dirk Vanhoutte langdurig verlof heeft aangevraagd tot eind maart 2010. Curieus zoals ik wel een beetje ben, nam ik spontaan de telefoon en belde Dirk op.
Dirk zijn leven stond bijzonder lang nagenoeg volledig in het teken van de voetbalarbitrage. Als vaste assistent van Frank De Bleeckere op nationale en internationale wedstrijden, permitteerde hij het zich niet om zelfs ook maar één Leffe te drinken. Alles voor de conditie en de arbitrage. Toen hij de leeftijdsgrens bereikte en nazichter werd binnen het CSC, stonden de weekends nog altijd in het teken van de arbitrage. Maar dit laatste was nooit een ‘gelukkig huwelijk’ en Dirk sloeg een andere weg in en begon opnieuw te fluiten… Hij besloot enkel nog op zaterdagvoormiddag scholieren te arbitreren en opnieuw te genieten van het voetbal. Maar naast de voetbal is er veel meer in het leven. Zo houdt hij zich nu voornamelijk bezig op z’n hoeveke. Tuinieren en dieren verzorgen, zijn nu z’n “eerste” hobby. Zo ook volgde hij vorig jaar met succes de cursus mennen enkelspan. Dit jaar is hij ingeschreven voor de mencursus dubbelspan en hoopt hij binnenkort met z’n 2 paarden per koets door de Westhoek te kunnen rijden. Momenteel zit hij telkens op vrijdagavond midden in de theoretische lessen en start binnenkort op zaterdagvoormiddag de praktische lessen voor het dubbelspan. Na 10 lessen volgt half maart een theoretisch en praktisch examen.
Dus zullen we onze erevoorzitter tot zeker eind maart niet meer op de voetbalvelden zien. Daarna hopen we dat hij zeker en vast terugkomt… Veel plezier Dirk bij deze nieuwe uitdaging!
Aan de telefoon wist Dirk mij ook nog te vertellen dat hij de arbitrage, en zeker de assistent-arbitrage, altijd een uitzonderlijk warm hart zal toedragen. Want dank zij het assistent zijn heeft hij zaken meegemaakt, vooral in de voetbalwereld, waar velen maar kunnen van dromen. Dirk benadrukte dat de Vriendenkring de wieg is van alle succes, op welk niveau je ook bezig bent…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Den Engel Diksmuide

2 Reacties

 1. glenn vercruysse

  08/12/2009 op 08:49

  dirk,
  veel succes met je nieuwe hobby.

 2. martial clabau

  08/12/2009 op 12:28

  DIRK,

  SUCCES MET UW NIEUWE HOBBY. ‘K BEN ER ZEKER VAN MET UW GEDREVENHEID DAT JE ZAL SLAGEN IN UW EXAMEN EN DAT HET EEN GELUKKIG HUWELIJK ZAL ZIJN TUSSEN JEZELF EN DE PAARDEN. NADIEN HOPEN WE UW TERUG TE ZIEN IN DE ARBITRAGE ALS NOOIT TEVOREN MET HET ZELFDE ENTOUSIASME. NOGMAALS SUCCES, DIRK.

  VELE GROETEN, MARTIAL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram