Al een viertal jaren trainen we wekelijks op woensdagavond in Veurne, jaar in jaar uit, door weer en wind. Elke week leggen zij die komen trainen 2€ aan de kant om zo samen (met de eventuele partner) eens te gaan eten. Normaal vindt het plaats een vrijdagavond ergens tussen Kerst en nieuwjaar, maar dit jaar lag het wat moeilijker. Kerstdag en nieuwjaar vallen immers op een zaterdag… En we kunnen moeilijk op kerstavond gaan eten hé 🙂
Na onderling overleg op de training werd beslist om het etentje dit jaar te laten doorgaan op zaterdagavond 18 december. Dit jaar gaan we, na een jaartje een andere sponsor te hebben bezocht, opnieuw naar restaurant Restoreal te Koksijde.
Dit restaurant steunt ons al een vijftal jaren voor een aanzienlijke som, dus een tegenprestatie is zeker eens noodzakelijk. Wenst u ook mee te gaan, houd dan alvast zaterdagavond 18 december vrij! Vraag zeker verlof aan, want die avond is er competitievoetbal!!!
Iedereen is welkom, ook zij die niet wekelijks met ons meetrainen. Over de inschrijving voor het etentje leest u hier later meer.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: