We trainen nu toch al 6 jaren ononderbroken wekelijks op woensdagavond in Veurne. Jaar in jaar uit, door weer en wind is de woensdagavond voor vele van onze leden een vaste afspraak geworden. Elke week leggen zij die komen trainen 2€ aan de kant om zo samen (met de eventuele partner) eens te gaan eten. Normaal gezien is dat altijd ergens tussen Kerstmis en Nieuwjaar, maar omdat de feestdagen dit jaar voor velen al bijzonder zwaar waren, werd beslist het etentje te verplaatsen.
Na onderling overleg op de training werd beslist om het etentje dit jaar te laten doorgaan op zaterdagavond 9 maart 2013, naar bijna jaarlijkse gewoonte opnieuw bij onze sponsor restaurant Restoreal te Koksijde.
Dit restaurant steunt ons al een meerdere jaren voor een aanzienlijke som, dus een tegenprestatie is zeker eens noodzakelijk. Wenst u ook mee te gaan, houd dan alvast zaterdagavond 9 maart 2013 vrij! En voor de scheidsrechters en assistenten uit “klimmen en dalen”: VRAAG NU VERLOF AAN VOOR DIE BEWUSTE ZATERDAGAVOND. Er zijn wel niet zoveel wedstrijden ôp zaterdagavond, maar je weet maar nooit…
Nog even dit: Iedereen is welkom, ook zij die niet wekelijks met ons meetrainen. Over de inschrijving voor het etentje leest u hier later meer.

WE DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: