Het einde van het seizoen nadert en de meeste prijzen zijn ondertussen uitgedeeld. Ook zijn de evaluaties van zowel scheidsrechters als de assistenten net achter de rug. Hieronder vindt u een kort overzicht voor onze vriendenkring.

Niek Pieters die het seizoen als enige van onze vriendenkring vast in 1ste provinciale startte deed het goed en blijft in zijn categorie. Maar volgend seizoen krijgt hij gezelschap van Pieter Vanmassenhoven. Deze stijgt van kandidaat 1e naar vast 1e. Na een tijdje afwezigheid krijgt Pieter weer volop zijn kans in 1ste. Proficiat. Minder goed nieuws kwam er voor Kurt Notredame, hij zakt dit jaar van  kandidaat 1ste naar 2de. Verder zien we dat onze refs in tweede een goed seizoen draaiden: Bart Teerlynck, Francky Deprez, Chris Marey en Roeland Dezeure blijven in 2de provinciale. Volgend jaar krijgt onze vriendenkring nog een zesde scheidsrechter bij in tweede. Daniel Provoost mag zoals eerder gezegd volgend seizoen aanvatten als kandidaat 2e provinciale. Proficiat! Momenteel heeft onze vriendenkring niemand in 3de en 4de provinciale, maar de deur voor nieuwe mensen staat open. Maar liefst 3 leden werden opgenomen in cursus 5, de beloftencursus van vroeger. We wensen  Stijn Dumont en Timon Hillewaere hierbij te feliciteren. Blijf met de voeten op de grond en werk hard. Succes!

Bij de assistenten blijven de meesten binnen hun categorie. JP vercruysse, Nicky Masscheleyn blijven in 4de vlaggen. Ook Olivier Gilis vlagde een goed seizoen en legde zelfs de vraag om kandidaat hogere te worden naast zich neer, hij blijft dus verder aan de slag in 4de nationale. Minder goed nieuws is er voor Martial Clabau, met enkele honderste punten te weinig zakt hij naar 1ste provinciale. Verder bevestigde Kevin Lebrun en draaide een zeer goed seizoen, hij stijgt naar 1ste provinciale. Proficiat! Tot slot werd onze nieuwbakken assistent Sam Decroo vast benoemd.

We wensen hierbij alle leden (zowel in de provincie als bij de jeugd) een goed seizoenseinde toe. Geniet van het ‘verlof’ om er begin juli weer met volle moed in te vliegen.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN