Vorige week dinsdag kregen ook de nationale refs en assistenten van West-Vlaanderen hun evaluatie. Er werden uiterst strenge normen gehanteerd, en het zou niet passend zijn hier alle negatieve verschuivingen neer te pennen. We kunnen wel melden dat in de provincie West-Vlaanderen slechts één iemand promotie maakt. Tom Ottevaere (vriendenkring Kortrijk) mag zelfs als enige in België de stap maken van 3e naar 2e nationale. Voor de rest promoveert geen enkele West-Vlaamse ref.
Ook Edwin Rys, als enige van onze Vriendenkring actief in nationale afdelingen, had een schitterend seizoen en blijft op zijn hoogst mogelijke categorie. Edwin blijft dus vlaggen in 1e nationale en hopelijk komen er evenveel topwedstrijden als dit seizoen. Proficiat Edwin!
Door de negatieve verschuivingen komt ook een plaats vrij voor een West-Vlaamse assistent in nationale afdelingen. Christophe Ballieul (Vriendenkring Ieper) mag de grote stap maken naar hogere afdelingen. Namens ons allen werden wensen verstuurd naar Christophe.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Pauwels Veurne