Zonder scheidsrechters geen voetbal! De KBVB heeft in dat verband een uniek concept uitgewerkt. Het lanceert ‘Game of Rules’, een online applicatie.

Je krijgt tien wedstrijdfases te zien. Was het een overtreding? Bestraf je met een gele kaart of rode kaart? Jij beslist! De scheidsrechter geeft je meteen het juiste antwoord.Dankzij ‘Game of Rules’ kruip jij dus in de huid van onze scheidsrechters. Je ontdekt op een interactieve manier wat het is om scheidsrechter te zijn. En ja, ook onze refs maken fouten. Via ‘Game of Rules’ geven ze daarbij toelichting! Zonder scheidsrechters geen voetbal!

De Pro League stelt de beelden van wedstrijden uit de Jupiler Pro League ter beschikking, waarop de KBVB het opleiden en begeleiden van jonge scheidsrechters extra wil intensifiëren.

Aan ‘Game of Rules’ is ook een wedstrijd verbonden. Zo maak je kans op een duo-ticket voor de finale van de Beker van België én een meet-and-greet met de scheidsrechters op zondag 22 maart.‘Game of Rules’ is een samenwerking tussen de KBVB en ING België, officiële partner van de Belgische scheidsrechters. Ontdek het meteen op www.gameofrules.be!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

wit paard