Vandaag kreeg onze voorzitter Bart Teerlynck het jammerlijke ontslag van ons Nieuwpoorts lid Geert Van Guyze. Nadat zijn broer Bert Van Guyze enkele weken geleden “van ambtswege ontslagen werd wegens niet verschijnen na aangetekend oproepen” zet nu ook zijn broer Geert een punt achter zijn arbitershobby. Alvast bedankt aan Geert en Bert voor de vele mooie jaren.
De eerlijke en gemeende email van Geert publiceren wij voor u.

Beste Bart en leden van de vriendenkring,
Ik moet u het volgende nieuws jammer genoeg mededelen: ik zet een punt achter mijn hobby die ik 5 jaar lang beoefend heb.
Ik heb al vaker in vergaderingen e.d. vermeld dat mijn weken meer dan vol zaten en de studies mij soms slechts toelieten een 10tal matchen per seizoen te leiden. Ik heb na lang twijfelen besloten het scheidsrechteren stop te zetten. Hoewel ik de vriendenkring ten zeerste apprecieer, interessante mensen heb leren kennen en bovendien veel bijgeleerd heb in de voorbije jaren, blijkt dat scheidsrechteren toch het gene is dat ik het minst graag doe wanneer ik alles op een rijtje zet waarmee ik mijn dagen en weken vul. Dit jaar volg ik een cursus zwembadredder, wil ik eindelijk mijn zwarte gordel halen in judo, studeer ik full-time voor ingenieur en heb ik mijn vriendin die ook wat aandacht verdient ;-). Scheidsrechteren valt nu defenitief uit dit rijtje.

Ik wil iedereen bedankten die mij begeleid, gesteund en geholpen heeft. Niek en Jean-pierre die me de kneepjes van het vak aanleerden, mijn peter Dries die de praktische tips mee gaf, enz. Ik heb 5 interessante jaren beleefd. Wie weet neem ik later als amateur terug de draad op, maar dat zit er de komende 5 jaar zeker al niet in.
Ik dank aldus iedereen voor alles waar ik maar danku voor kan zeggen:-).
Hou jullie goed en veel succes nog met jullie favoriete hobby.
Met vriendelijke groet,
Geert Van Guyze