Na een bewogen jaar vol ongewone gebeurtenissen wenst het bestuur ieder van jullie een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk een jaar waarin we het oude vertrouwde terug mogen vinden en waarin we de draad van het gewone leven terug mogen oppakken.

De start van onze activiteiten moeten we helaas nog wat uitstellen maar we garanderen dat uitstel geen afstel is. Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zal éénmalig een fin de saison receptie worden.

Ook op de heropstart van de voetbal competitie is het nog even wachten maar ook deze nadert met rasse schreden. De actieve jeugdrefs onder ons kunnen het fluitje terug in de hand nemen vanaf 6 februari 2021, de refs actief bij de reserven en in de provincie krijgen een extra weekje om hun fysiek nog net iets te verbeteren om dan van start te gaan op het Valentijnsweekend. Gelukkig dat iedere ref nu al genoeg punten kon scoren bij vrouw- of manlief om dit weekend te mogen arbitreren.

Naast het bestuur van uw favoriete vriendenkring, kroop ook onze ere voorzitter Guido Hoste in zijn pen om ons een nieuwjaarswens te bezorgen. Je kunt deze lezen via de link.

Nieuwjaarsboodschap 21

En ook van onze voorzitter van het BA, Pascal Engels, kregen we een heuse nieuwjaarsbrief. Wie benieuwt is wat deze te vertellen heeft kan ook hiervoor de link volgen.

Nieuwjaarsbrief 2021

Veel succes in dit nieuwe jaar, hopelijk met nieuwe moed en nieuwe kansen. Laat ons er allemaal een gewoon jaar van maken.