Zondag 8 februari jl. floot onze jonge belofte Robin Lefever zijn eerste wedstrijd in 2e provinciale. Hoewel het terrein, na de zware regenval van de voorbije week, er uiterst zwaar bij lag en bepaalde spelers en officiƫlen het leidend trio het leven probeerden zuur te maken, floot onze Robin een kanjer van een wedstrijd. Alleen de vele zenuwen speelden hem wat parten, en daardoor waren er enkele kleine foutjes. Deze horen echter toe aan het leerproces en welke scheidsrechter maakt er nu geen foutjes???
Het werd een debuut in 2e provinciale om nooit meer te vergeten, met tal van gele kaarten, een rode kaart, een verwijderde oefenmeester en een verslag tegen de bezoekende afgevaardigde. Bij een stand van 0-2 floot Robin in de laatste 5 minuten 2 terechte strafschoppen waardoor de wedstrijd eindigde op een gelijkspel. Het fluiten van deze twee penalty’s in de slotfase duidt op een echte durf en vastberadenheid. Helaas is er dan achteraf altijd de zogenaamde “spil en miserie”. De bezoekende club niet zo heel tevreden, maar op arbitragevlak was er weinig tot niets aan te merken op Robins prestatie. Doe zo voort en op naar nummer twee ! Proficiat.
Dank ook aan voorzitter Bart Teerlynck, Maurits Blomme en Theo Pieters om onze jonge belofte ter plaatse te komen steunen. Jammer dat uw peter Luc Coulier er niet bij kon zijn, maar hij diende zelf een wedstrijd te fluiten.
leidend trio

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: