Op vrijdag 3 augustus werd ook het seizoen op gang geblazen binnen onze vriendenkring door een gezellig samenzijn met de leden en hun partners en ook de sponsors vergaten we niet. Op het programma hadden we een speech van onze verantwoordelijke van het BA die vriend en vijand verraste door de bekendmaking van zijn opvolger (die door de beheerraad nog moet worden goedgekeurd), nl. onze eigen emeritus voorzitter Bart Teerlynck. Een verrassing die ook wij niet zagen aankomen maar daarom is onze gelukswens niet minder gemeend. We willen Bart dan ook alle succes toewensen in zijn nieuwe roeping!

Na deze plichtpleging hadden we ook nog een woordje van onze president en van de lieftallige Miss Pronostiek. Zowel Martial als Luc Coulier vielen in de prijzen met pronostiek 7 en 8. Daarnaast werd ook de einduitslag van de pronostiek mee gedeeld. De winnaar van seizoen 17-18 is geworden: Edwin Rys! Proficiat hiermee!
Wie het volledige klassement wil bekijken kan daarvoor hier klikken.
Je vindt er ook al de eerste pronostiek voor het nieuwe seizoen, deze kun je nog invullen tot 10 augustus 12u. bij Miss Pronostiek pronostiek@refswestkust.be.

Ook de miniquiz had een winnaar nl. ons bestuurslid Timon Hillewaere maar omwille van zijn werk kon hij niet aanwezig zijn, dus kaapte de tweede plaats nl. Olivier Gilis met veel plezier de prijs van Timon weg. Ook de rode lantaarn mocht een prijs ontvangen, Alex Platteeuw kreeg de reglementen boekjes waar de miniquiz over ondervraagde en kreeg er een fluitje bij om matchen te arbitreren (lees om te betogen)!

Tijdens de plichtplegingen kon iedereen ook genieten van een lekker worstje met een bakje frietjes en een drankje aangeboden door de favoriete vriendenkring. We bedanken zeker Luc Coulier en Theo A voor het bakken en ook Francois voor de bediening.

Het werd een leuke avond waar iedereen gezellig kon praten over vorig seizoen, komend seizoen en over veel meer.

S.V.D.V.W. bedankt alle leden, partners en sponsors voor hun aanwezigheid en hopen jullie telkenmale zo talrijk te zien op onze activiteiten!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN: