Het doek valt stilaan over de competitie 2011-2012. Met KVV Coxyde – Tempo Overijse (woe 30/5 om 20u30 -barrage 3e/4e nationale) en de finale van de eindrondes in 4e provinciale staan de laatste wedstrijden in West-Vlaanderen gepland. Echter niet té vroeg juichen dames, want vanaf 8 juni komt het EK2012 in Polen / Oekraïne eraan.

Vrijdag ll. waren er nog de evaluaties voor de scheidsrechters in klimmen en dalen. En onze scheidsen van REFSWESTKUST deden het meer dan prima. Niek Pieters en Kurt Notredame worden vaste 2 (E2), Franky Deprez, Chris Marey en Roeland Dezeure worden kandidaat 2e (KE2). Ook voor Daniel Provoost zat er een promotie in naar kandidaat 3e (KF3). Luc Coulier houdt nog wat zijn beslissing in beraad maar mag in principe ook terug in 2e starten.

Enkel onze voorzitter Bart Teerlynck liet wat van zijn pluimen en zakt terug naar 2e provinciale. “Ik had toch stiekem gehoopt dat ik niettegenstaande mijn kwetsuren, kandidaat 1e kon blijven.  “Maar de wetten van de sport zijn hard, een terugkeer is per definitie niet uitgesloten, maar eerst denk ik aan terug 100% fit worden alvorens ik terug aan scheidsen durf denken.” aldus een sterk ontgoochelde Bart.

Onze 2 andere scheidsen, die reeds vroeger hun evaluatie hadden zijn Sam Decroo (kandidaat 4e provinciale) en Robin Lefever (kandidaat 4e nationale).

Wie goed kan rekenen komt zo aan 10 scheidsen voor onze REFSWESTKUST in klimmen en dalen.

Who’s next?

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN