Op de vergadering van gisteravond te Veurne kwamen leden naar me toe met de prangende vraag: “Hoe zit dat met mijn worst?”
“Goed, dank u voor de interesse”.
Het is namelijk zo dat we twee maal worsten zullen laten “draaien”. U kunt komen kaarten op 1 november in café “De Engel” te Diksmuide en daar al worsten meenemen. We kunnen natuurlijk vooraf niet weten hoeveel worsten we exact nodig zullen hebben. Daarom verdelen we op de vergadering van maandag 24 november te Esen nogmaals verse worst voor iedereen die er nog nodig heeft. U kunt dus komen naar Diksmuide op 1 november en al enkele pakjes meenemen, de rest krijgt u op 24 november.
Ter verduidelijking: wilt u meedingen naar één van de prijzen van de trekking die vasthangt aan de kaarten, dan dienen uw kaarten betaald te zijn VOOR 1 november, dus best enkele dagen eerder storten op ons rekeningnummer(zie “contacteer ons“), zodat uw storting ons zeker tijdig bereikt heeft.
En hopelijk mogen we u begroeten op de kaarting te Diksmuide (01/11) vanaf 14 uur. De trekking van de prijzen is om 21 uur. De winnende nummers verschijnen eveneens op deze website.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: