Jaarlijkse betaling lidgeld + Algemene vergadering

1. Jaarlijkse betaling lidgeld

Gisteren vierden we met zijn allen met een hapje en drankje het begin van het nieuwe seizoen. Met meer dan 50 mensen was het een meer dan geslaagde avond.

Een nieuw seizoen betekent ook het vernieuwen van uw lidmaatschap van Refswestkust.be. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd.

Gelieve 27 euro lidgeld te storten op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303.

“Hoe komen we aan dat bedrag?”

In een ver verleden bepaalde het bestuur dat het jaarlijkse lidgeld het bedrag is van de vergoeding van een jeugdwedstrijd, vermeerderd met het minimum aantal blokken, dus 2. Zoals u gisteren al hebt gehoord blijft het lidgeld toch €27 ondanks de ‘grote’ opslag van de blokken.

27 euro lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training.

Wij ontvangen graag uw lidgeld VOOR vrijdag 30 augustus 2013.

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Volgende week zal je op je vertrouwde website (www.refswestkust.be) de formulieren hiervoor kunnen terugvinden. Meer info zal dan worden gegegeven.

 

2. Algemene vergadering

Sommigen schreven zich al in voor de algemene vergadering te Meulebeke, indien je dit nog niet hebt gedaan, schrijf je dan vliegensvlug in via de website.

Gelieve het bedrag van 15 euro voor de kosten van de maaltijd te storten op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303 en dit graag VOOR woensdag 21 augustus.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

1 Reactie

  1. Voorzitter Bart

    18/08/2013 op 12:27

    Beste penningmeester,

    ik heb beide bedragen overgeschreven.

    Mvg, Vz.Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram