Jaarlijkse spelregelquiz te Tielt

Op vrijdag 24 september 2010 zijn we alweer toe aan de 6de editie van de inmiddels traditionele Spelregelwedstrijd ‘Wisselbeker Luc Matthys’. Een niet te missen afspraak voor de West-Vlaamse vriendenkringen, want deze quiz geniet de volle steun van ons P.S.C.!
De Nederlandse ‘broeders’ van Vriendenkring Tielt zakken weer zoals elk jaar af naar Vlaanderen om alles in goede banen te leiden.
Ook Refswestkust doet mee met minimum één team van 3 personen (meerdere ploegen per vriendenkring mag natuurlijk ook). Het wordt zoals gewoonlijk een spannende én leerrijke avond. De organiserende Vriendenkring Tielt begint eraan om 19.30u. stipt in Club 77, Henri D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (zelfde locatie als vorig jaar).
Het wordt stilaan een traditie dat wij ook telkens aan deze toffe avond deelnemen, dus dit jaar niet anders… Misschien wel met twee teams.
Interesse om Refswestkust te vertegenwoordigen in minimum één van onze teams? Schrijf u in voor 15 september bij secretaris Niek Pieters.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Pauwels Veurne

1 reactie

  1. Beste secretaris,

    Ik zal met dit jaar ook eens engageren. Dus zet me maar op de lijst!!

    Slimme groetjes,

    Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram