JP neemt “afscheid”

Maandag kondigde JP het zelf al aan, zondag neemt hij afscheid van 4de nationale en 1ste provinciale. Na een mooie carrière van meer dan 8 seizoenen in 4de en anderhalf seizoen in 1ste en 2de provinciale wil hij vlaggen op een lager pitje, zonder druk en vooral zonder testen. Zondag zet hij de kroon op het werk en stopt hij op een hoogtepunt. Daarom nodigt hij u allen uit met onderstaande boodschap:

Beste collega’s , volgende zondag 3 mei 2015 nodig ik jullie uit om samen met mij het glas te heffen na de wedstrijd Eernegem-Boezinge .Ik neem afscheid van bevordering en 1e provinciale , misschien doe ik nog 1 seizoen ofwel 2e provinciale of nationale jeugd ( naargelang hoe men de testen zal ineensteken ) .Na de wedstrijd heffen wij het glas op een rijkgevulde carriere in de vip van sk eernegem

We wensen JP een dikke proficiat met zijn mooie carrière en hopen veel REFSWESTKUST-leden in Eernegem te zien.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

BNP Paribas - Fortis

1 Reactie

 1. Dirk Vanhoutte

  21/05/2015 op 20:08

  Beste JP
  Graag en héél oprecht gemeend wens ik jou te feliciteren met jouw schitterende carrière als assistent. Vélen, zéér vélen kunnen aan jouw inzet, gedrevenheid en enthousiasme een voorbeeld nemen. Spijtig dat dergelijke refs/assistenten afscheid moeten nemen, maar de leeftijd is voor nu eenmaal een niet te ontlopen gegeven. Hopelijk vind je de motivatie om nog lang, heel lang je bijzonder grote ervaring van nut te laten zijn op een ‘lager’ niveau. Ze kunnen daar maar de vruchten plukken van jouw bijzondere kennis en inzicht.
  PROFICIAT EN DOE ZO VOORT.
  D. Vanhoutte
  Erevoorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram